Policiji potrebne ozbiljne reforme i bolji nadzor

Povodom izveštaja Komiteta za borbu protiv torture Saveta Evrope o sistemskom zlostavljanju od strane srpskih vlasti

Ostavite komentar


  1. Srpski policijsko-bezbednosni aparat je trebalo jos oktobra 2000. da bude ozbiljno i temeljno „reformisan“ (da ne kazem ociscen) i stavljen pod potpuni nadzor Skupstine Srbije.

  2. Iz policije prvo treba da proteraju, pohapse, sve koji sarađuju sa kriminalcima a ima ih mnogo. I deca znaju i vide da policija hapsi sitne kriminalce, a glavonje koje vode posao su uvek obaveštene i zaštićene, njih hapse samo ako dođe do svađe oko podele novca.

  3. U Srbiji glavna mafija je upravo u policiji, da se imalo zakon poštuje polovina policije bi bila najurena iz službe a druga polovina u zatvoru, znači ostali bi bez policije pa zato reforme i nesprovode.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.