Potpisan ugovor kojim se definiše održavanje verske nastave u valjevskim vrtićima

Ostavite komentar


  1. Kako bi lepo bilo kad bi Srbija bila građanska država. Veronauku da učimo u crkvama a ne u školama i vrtićima. Pita li neko to dete od 3-6 godina želili to da uči? Pustite decu da slobodno odrastaju. Dovoljno ih naši mobilni telefoni zaglupljuju pa zar još trebaju i popovi?

  2. Ovo je stvarno najveca glupost koja je doneta. Ovde nisu normalni ni SPC a ni dirketor koji je to potpisao. Zasto se roditelji ne pobune, zasto podnose taj „teror“ gluposti?

  3. Koji je cilj ovoga? Da deca počnu neslobodno da misle? Da im se silom nameću izvitoperene misli u dobu kada oni nisu još u stanju da razlikuju ni osnovne pojmove kao što su dobro i zlo? Ovo je zločin nad decom i njihova zloupotreba.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 7

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.