“Pravosuđe sprovodi želje vlasti”: Advokat Ivan Ninić o odluci suda da studenta umetnosti ostavi u kućnom pritvoru

Ostavite komentar


  1. U Srbiji su sve institucija zarobljene od strane kriminalaca koji su oteli drzavu.

  2. Tužno i žalosno
    Ako nisi njihov simpatizer onda pritvor.
    Ako si naprednjak,možeš ubiti auton ženu možeš pretući čoveka i nikom ništa.

  3. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da mi nemamo ni jednu jedinu nezavisnu instituciji koja čini demokratsko društvo. Sve je u rukama Vučića i sve je nepobitna diktatura po svim atributima koji čine diktaturu. Jedino što, zbog sveta, Vučić ne sme da je javno proglasi. Radoičić je od nekog koga Vučić nije nikad upoznao, postao jedan od najbogatihih „privrednika“, i pravog patriote, koji naravno neće odgovarati što je pokušao da zaštiti svoje švercerske interese na Kosovu i u oružanom napadu odveo u smrt mlade ljude. Vučić više i ne krije da je to jedan od njegovih oslonaca, ljubimaca i rasturača svakih protesta. SRAMOTA. Ipak, imaće stranu zaštitu i podršku dok ne završi sve sa Kosovskom nezavisnošću i rasprodajom državnih resursa.

  4. Da je resavalo strucno lice, student bi bio napolju. Ovako je obicna marketinska zrtva.

  5. U Srbiji Tuzibabe rade kako policija kaže svesno rušeći svoju profesiju i učestvuju u urušavanju pravosudja, ni sudije nisu ništa bolje. Sve se svodi na nepoštovanje ZKP-a i pravilnu primenu istog. Vladavina prava ne postoji zarad policije i vlasti, jer se mora uvesti strah u kosti.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.