Prelević o spotu protiv Ivanovića prikazanom na TV Pinku: Tim spotom Mitrović je platio nacionalnu frekvenciju

Mitrović u emisiji Pravi ugao prvi put o spotu protiv Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Vi izgleda ne shvatate da ovakvi tekstovi imaju identičnu sadržinu kao i spot o kome govorite!? Čini vam se da su žrtve samo oni koji su sa „ove“, vaše strane. Za one druge i nije neka šteta.

  2. Dragi građani Srbije, zamislite samo koliko nam je godina potrebno da se samo čuje i sazna za nepočinstva ove vlasti, a čiji su promoteri ljudi poput Mitrovića i ostalih, našim parama kupljenih i finansiranih, tzv. medija sa nacionalnom frekvencijom!!! A, tek da ukapiramo…Ne, ne…, nema nama pomoći!!!

  3. Bravo Savo, sve sto si rekao je istina, tesko je sa takvim prostakom izaci na kraj, treba najmanje 2x odslusati duel, i videti ko je u pravu.
    Veliki trud voditeljke Ljubice.

  4. Mitrović je pokazao potvrde daje platio porez što nije tačno AV.muje udario pečat porezhig organa daje platio porez. On duguje porez.

  5. Iskreno receno,Savo Manojlovic nije dosao do reci.Nije dosao ni pripremljen,spreman na vec unapred znan intenzitet govora Mitrovica.Manojlovic,bez obzira sto se u potpunosti slazem sa njim,bled,neubedljiv I razocaravajuce slab.

  6. @Kraka

    Meni je delovalo da namerno nije hteo da se spušta na Mitrovićev nivo.
    Rečnik i pristup Mitrovića tako su pokazali u kakvom stanju je naše građansko društvo, u jadnom i bednom.

  7. Sada mi je još jasnije kakva je to televizija i otkud takav razvrat i zlo na njoj, kada vidim i čujem ,ovu prostitutku, Mitrovića .
    Ova zemlja je horor. A šta ćete, narod je rekao:“ riba od glave smrdi“

  8. Nisam gledala taj duel, jer smatram da Mitrović nije zaslužio da mu se da minut na bilo kojoj televiziji. Ali za one koji to ne znaju možda je to bila prilika da ga neko bar malo isprovocira i ogoli. Nažalost ništa se tu ne pitaju ni gledaoci ni REM jer je PINK i njen vlasnik u funkciji SNS-a.

  9. Mitrovic je pokazao pravo lice. Klasican julovsko radikalski nacin komuniciranja. Jedan takav tip kaze da je bio prijatelj pokojnima Zoranu I Oliveru govori koliki je to ljudski otpad I ljigavac. Ne sklonimo li ovaj otpad ubrzo, zatrovace nam celu Srbiju. I propascemo. Zato svi u napad. Dobro dosli u Slobine 90-e.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.