Preminuo Branko Stefanović, otac ministra policije

  1. Da budem iskren, nisam od onih koji veruju u onu narodnu“o pokojniku sve najlepše“. Bog neka se brine dalje o njemu. Ali bih pitao njegovog sina, ako ima iole savesti, da li se zapitao kako mu se otac zarazio i ima li možda sinovljeve krivice u tome? A on neka živi sa tom dilemom ostatak života.

  2. Kako da verujemo da je ovo istina, odnosno da gospodin nije sklonjen na neko lepo, daleko mesto, kako ne bi odgovarao za šverc oružja, za ogromnu štetu koju je naneo državi i Krušiku, kao i za sve ostale kriminalne radnje? Ova vlast nas godinama besramno laže, da me ne bi iznenadilo da je i vest o smrti ovog čoveka lažna. Strašno je što je tako, ali je tako. Nikome više ništa ne verujem.

  3. Isceniraš smrt, izbegneš odgovornost za aferu Krušik, sunčaš se na Kipru sa Arkanom i Slobom. Divota!

  4. Po sadržaju, ogavan članak.
    Komentari jadni, neljudski.

    Teško nama.

Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.