Preminuo Dragoljub Ojdanić – general armije u penziji

Ostavite komentar


  1. Nažalost u Srbiji ta stvar sa Slobinim ratovima (nasilno rušenje ustava iz 1974) nije OSUĐENA. Zato i jesmo tu gde smo Sloba i nejgovi generali (koji još vladaju Srbijom) drže nas u blatu. Od kapitulacije u Kumanovu 1999 do 2020 znači preko 20 g pokušavaju da operu svoje biografije, drže Srbiju u zatvoru (logoru ratne mržnje). Šta je bio PATRIOTIZAM 1990/1991? Pa NE IĆI U SLOBINE SAMOUBILAČKE RATOVE. Svi oni koji su išli u te ratove su su ODGOVORNI (pred narodom Srbije) što su to radili, jer su radeći to IZDALI SrbiU. DA JE U VOJSCI BILO „RAZUMA“ ONI BI PUČEM SMENILI Slobu i Miru, sprečili bi ratove…

      1. „Šta je bio PATRIOTIZAM 1990/1991? Pa NE IĆI U SLOBINE SAMOUBILAČKE RATOVE“
        Hajde!
        Znači svi odreda koji su tada bili u JNA, da li ona dečurlija na odslućenju vojnog rokoa, ili oni rezervisti koji su se odazvali vojnm pozivaru ( ne govorim o dobrovoljcima i „dobrovoljcima“) su, šta?
        Zločinci?
        Pored toga što navodite da su, jeliti, „izdajnici“ jer su „IZDALI“!
        O čemu Vi pričate?
        O onoj dečurliji na odslućenju vojnog roka neću reći, svako iole stariji ko je služio JNA, zna odlično kako je to tada funkcionisalo i njih niko ništa nije ni pitao a rezervisti…
        Jedan sam od njih i eto za sebe ću samo reči, bio sam BUDALA.
        Ali teško da sam izdajnik…
        Ali opet da ponovim, neopevana budala jesam bio, tek došao iz vojske i umesto da odmah pobegnem negde van, ja ostao i još otvorio vrata pozivarima a eto, mogao sam da budem „patriota“ u Vašim očima i ove dva gospodina što Vas podržaše a ne IZDAJNIK.

  2. Nikskav general. Anemicni partijski poslysnik. Pogled odavao inteligenciju. Mogs da pobedi u nekoj strategiji samo na glupost

  3. Necasnog osudjenog ratnog zlocinca po zlu su zapamtili gradjani Visegrada i okoline koje je nakon ulaska Uzickog korpusa tamo prepustio zlocincima, koji su se predstavljali kao cetnici, predvodjenih bracom Lukic, na milost i nemilost. Bruka sto se to predstavljalo kao oficir.

  4. Osudjeni ratni Zlocinac! To sto ga je drzava Srbija izdrzavala bez obzira na zlocine govori dosta o onima sto su na vlasti. Bili a i sada su.

  5. Vise je poznat po tome sto je ratni zlocinac, nego general. Fali vam ta odrednica u naslovu: Preminuo Dragoljub Ojdanic, ratni zlocinac i general u penziji.

  6. Onaj ko je PRODAO KOSOVO I METOHIJU, uklonio je i poslednjeg autenticnog svedoka pregovora sa Ahtisarijem i Cernomirdinom.
    VASINGTONSKI SPORAZUM uz Kusnerovu asistenciju i Trampov mur tacka je i na kosovsku nezavisnost, koja se kuva 21 godinu i ako je nasa medijska masinerija sve spinovala u pogresnom pravcu, kao da je nasa delegacija sprecila NESTO u tacki 10.. A, u stvari dobili smo nas moratorojum na otpriznavanje i izraelsko priznanje Kosova Republike.
    Eto potvrdjuje se ona stara da Srbi pobedjuju u ratovima, kao sto je to cinio general Ojdanic, ali gube u miru.
    To je jedino moguce ako neki politicar izda, jer topovi vise nisu vreli.
    I general Ojdanic je pobedio u ratu, ali je nazalost poginuo u ovom posleratmom miru. Tako je to sa nama Srbima, saveznici nas na kraju price obavezno prodaju, a sami ne mozemo da pobedimo Nato, SAD, Nemacku, i fasiste sirom sveta. Kao borba Davida i Golijata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.