„Problemi više ne mogu da stanu ni pod tepih“: GSP pred kolapsom zbog lošeg upravljanja, bezbednost putnika sve upitnija

Učestale saobraćajne nezgode ukazuju na neadekvatno održavanje vozila u GSP Beograd

Ostavite komentar


  1. što najavljujete kataklizme? Vozim se svaki dan gradskim prevozom i ovo nema veze s istinom. Uđite u autobus, nemojte pisati šta vam se kaže…

  2. Ja sam odavno rekao, kartu cu platiti kad kvalitet usluge bude bolji. Biti nateran da koristis jednog izvodjaca i da placam onu sumu novca za onaj kvalitet ne dolazi u obzir.

  3. A „srpsko rešenje“ biće uvećanje (osetno) cene prevoza, povećanje (onako đuture uključujući i gomilu partokratskih parazita) zarada zaposlenih za par % i teraj dalje sve isto i još grđe.

  4. Totalno rasulo i javasluk mora da se prekine sto pre,na zalost svi ispastaju.

  5. Превоз није толико лош, али су возачи тог превоза постали бахати. Вероватно постоји разлог, али сам то приметио последњих година.

  6. За све је криво руководство ГСП појединих синдиката лажу да су возила исправна и јасам био возач ГСП

  7. Pravi i provereni kadrovi na pravom mestu, kao i u svim javno-komunalnim preduzećima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.