Profesor koji je štrajkovao glađu prevezen u Urgentni centar

Ostavite komentar


  1. Poštovani,

    Kolega koji je štajkovao sa Blagojevićem ( Disić ) je član SNS-a i urgirao je da se izvrši pritisak na direktora Gimnazije ““““ Svetozar Marković ““““ u Nišu, kako bi dobio posao na određeno vreme, što je učinjeno. Iako na listi viškova ima sigurno mnogo nastavnika istorije koji čekaju posao, to zaposlenje je dobio čovek koji je maltretirao kolege i koji je dobio otkaz zbog toga što je udario kolegu, a sve po osnovu članstva u SNS-u.
    olim vas istražite i objavite ove navode

  2. Nadam se da će kolegi uskoro biti bolje mada danas profesor nije važan nikome. Grupi učenika i njihovim roditeljima je potreban samo dok im predaje, kasnije kad malo odrastu, prodju pored i više se ni ne javljaju, kao da ga ne poznaju. Profesori nisu važni ni Ministarstvu prosvete, odnosno čak ni onima koji tobož brinu i rade "važne stvari" u zajedničkom interesu. Važan je samo ministar, on je mala zvezda (mini-star) i on sija kao zvezdica sve dok mu traje mandat, često i kraće od toga. Kad ministar bude u službi profesora, a ne obrnuto, biće nam bolje i to će se desiti jednog dana, kad na vrbi rodi grožđe..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.