Profesor poslao poruku kolegama: Ovo je jedan od trenutaka kada su škole i fakulteti u Srbiji morali da obustave rad

Ostavite komentar


  1. Ja pomislio profesor biologije, a ovaj je stručnjak za novogovor i političku korektnost.

  2. Цитат Бране Црнчевића “ могао би да кажем гомилу речи али ћу само једну: којешта „професоре“

  3. Profesor srpskog jezika piše „oćete“, kritikujući nečiju stručnost. Dotični se kolegama obraća sa „Alo bre“, očekujući da neko poštuju to njegovo teatralno piskaranje.

  4. A profesor srpskog komentari se pojmove iz biologije. Pa sa biološkog aspekta u celom živom svetu postoje samo 2 pola. Pobogu , a određuju ih polni hromozomi.

  5. Veoma je uvredljivo od strane gospodina profesora da sveštenike naziva uvredljivim komunističkim sintagma. Verovatno je i sam ateista a možda i pripadnik ove prozvani zajednice. Gospodine postoje dva roda muški i ženski a transrodnost je opredeljenje. Šta bi bilo da se pojave neki ljudi koji hoće da se venčaju sa konjima magarcima i slično. Da li je i to biologija. Mislim da nije

  6. Pa što se ovaj nazovi profesor nije izjasnio protiv pederluka kad se štampao ovaj udžbenik, nego mu sad kriv Boško i popovi.

  7. И шта каже да обуставе рад у славу настраности!?

  8. V.A. bi da menja udžbenike, a ne moze ni punim imenom da se potpiše, niti da navede studije koje opravdavaju to što tvrdi. Nisu samo „Boško i popovi“ problem, nego i ovakvi s druge strane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.