Prosvetarima tražili JMBG i broj pasoša da bi dobili mesečnu kartu za prevoz: Da li Grad opet krši zakon?

Ostavite komentar


  1. g. Sapicu, ne samo ovi podaci, nego visina, tezina, pritisak, brojevi odece, brojevi cipela, itd. bas me interesuje ko je smislio ovu blamazu ili treba jos nesto, za karticu za prevoz nekako da razumem licnu kartu ali pasos pa i broj telefona, masta radi svasta pa da pripomognem gore navedenim. Ziveli

  2. Ko nema mobilni telefon i pasoš, ne može da koristi gradski prevoz…

  3. Ma jok, prosvetarima još mogu da traže da pokazuju gaće … toliko su poniženi …

  4. Koji pasos pa jer on lud meni istekao 2005 a da ga izvadim sta ce mi kada nemam novca da putujem i nemam tetku u Kanadi

  5. Br. pasoša, ili JMBG. Svejedno, kršenje zakona jeste, ali oni odavno imaju sve naše podatke. Ovo nije prvi put da to traže. Radim u vrtiću i skoro su nam tražili podatke o bračnom stanju, veroispovesti, sa kim živimo i sl. Kobajagi treba za neki SAP , šta god da je to!

  6. JMBG je za srpske drzavljane, broj pasosa za strance jer stranci nemaju JMBG. Ali meni uopste nije jasno cemu uopste ti podaci? Razumem da je to potrebno mozda za povlascene kategorije, ali za zaposlene – glupost!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.