Psi, mačke, papagaji i mere za podsticanje nataliteta: Da li Vučićeve molbe o „pravljenju dece“ piju vodu u stvarnom životu?

Ostavite komentar


  1. Kada legne plata, platim kiriju i račune, ostane mi -3.000 dinara. Pitaju me kad ću se oženiti. U subotu sigurno, samo ne znam koju. A deca? Samo se nasmejem.

  2. Nema dovoljno posla ni za rodjene, a kamoli nerodjene. Zamislite sasd da ima jos 3 miliona punoletnih Srba u Srbiji? Sta bi bilo s njima? Bar trecina bi otisla u inostranstvo. Ostale 2/3 bi bile nezaposlene. Ziveli bi kao prosjaci i beskucnici.

  3. Problem sa vrticima je jedan od glavnih problema za roditelje. I to jedva da se resava. Isto tako produzeni boravak dece u skoli je izuzetno lose resen i deca prosto u skoli ostaju suvise kratko i roditelji koji rade nemaju gde da ostave decu. I posle se cude sto ima tako malo dece.

  4. Prvo,po zakonu smo duzni da decu izdrzavamo do 26.godine, drugo, moj Elektrotehnicki fakultet nije „obicni“ fakultet i trece, profesor sam na Medicinskom fakultetu pa to mogu da kazem bez vredjanja medicine. Pitanje, od kad je Tanja postala tako prorezimski nastrojena?

  5. Када квадрат уместо 2500 евра буде 3500 евра, онда ће бити идеални услови за још деце.

  6. Kakve veze imaju kućni ljubimci sa rađanjem dece? Šta priča ovaj čovek? U sve se petlja i u sve se razume, a nijedan problem ne zna da reši. Radikalske besmislice…

  7. Poštovani predsedniče,

    Kako neko da bude mama ako znamo da veliki broj žena radi na određeno vreme i po raznim ugovorima,i to čak i u državnim firmama.
    Onda im se obećava rešenje problema,a onda od jednom puf promeni se garnitura i neretko stari ugovorci idu naplje a novi na njihova mesta i tako svaki put.

    Ko u takvoj zemlji želi i može da zasniva porodicu i gaji decu?
    Roditelji su često nemoćni da pomognu,a i kada mogu nije svrha roditelja da izdražavaju svoju radno sposobnu decu i njihovu decu već da uživaju u povećanju penzija na nekom egzotičnom mestu.

  8. Neka hvala predCednice, ja cu da se ipak drzima pasa i macaka, mada me mesecno kostaju vise nego mog prijatelja dva deteta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.