Putnici prizmemljenog aviona na liniji Tivat-Beograd od 15 časova čekaju informaciju kako će doći do Beograda

Ostavite komentar

  1. da su sleteli u Podgoricu koja je i bolje opremljena i radi i noću, Vučićev lider regiona je mogao da pošalje drugi avion kad tad, ovako ili transfer autobusom iz Tivta do Podgorice ili da čekaju sutrašnji dan.

  2. Ne razumem ove putnike. Treba da zamisle da se voze autobusom i da se autobus pokvario. Čekali bi onda 12 sati i cascavali vozače u kafani verovatno. Ovako, avion se pokvario, svi su bezbedno sleteli, dobiće kompenzacije.

  3. Vrlo, vrlo neprijatno…važno da su bezbedno sleteli. Svaka čast pilotima, oštre kritike Er Srbiji.

  4. Ovaj „air bus“,nema mogućnost ispuštanja goriva iz rezervoara,a procedura nalaže da se „ispale“ preventivno i dva aparata za gašenje požara na motoru,čak i ako ga nema…
    Tako da,ništa strašno nije bilo,ništa što se ne prolazi na obuci i simulatorima.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

31. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.