Račun za struju manji od 100 dinara zbog taksi narastao na više od 1.300 dinara

Ostavite komentar


  1. Ja imam kucu sa dva brojila i vikendicu sa jednim. To znaci da mesecno placam RTS (iako ga vec godinama ne gladam), ni manje ni vise, nego 900dinara. I ne postoji nikakava mogucnost da to kao pre svedete na jedan racun, jer je to TAKSA.U vikendicu zimi ne idem, potrosnja NULA, racun 853dinara! Osim toga, ZASTO se na akcizu (to je porez za luksuz, jer struja je luksuz SAMO u Srbiji), obracunava akciza? Dakle ona ne iznosi 7,5% vec celih DEVET procenata! Blago nama.

  2. Pa narode dokle ce EPS da pljacka ovaj narod i da mu uzima nelegalno pare za neutrosenu struju i razne tajse.U oravu je ovaj vospodin iz Kragujevca.Ovaj bezobrazluk nema nigde u svetu.U Nemackoj ako trosis vise struje imas popust a u Srbiji sto manje trisis struju Vise placas.Dokle ima li neko da stane ba out birokratiji EPS-a njihovim radnicima i obracunima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.