Rebić: EULEX i UNMIK još nisu odgovorili

Ostavite komentar


  1. Pa moras jos da molis inace ces da naljutis velikog vodju pa ce da te smeni.lnace mislim da ste nesposobni da bilo sta resite jer ste tu zbog toga sto ste poltroni a ne strucnjaci

  2. Ne bi trebalo insistirati na uključenje srpske policije u istragu policije R. Kosovo jer setimo se ultimatuma Austrougarska Srbiji i rata koji je usledio. Srbija ima dovoljno resursa plus saradnju sa interpolom i srpskih tajnih službi da obelodanio i nalogodavce i egzekutore. Sećate li se kako je srpska vlada, još se Zoran Đinđić nije ni ohladi znali imena njegovih ubica. Brza selidba porodice (kupovina stana i zapošljenje udovice u Beogradu) kao i sahrana na Novom Groblju i to u alei velikana gde je prosto nemoguće običnom Beograđaninu a kamoli nama koji smo sa KiM naći makar grobnicu mesto (Lešće i Orlovača su naše krajnje desetinacije) govori da je to odavno očekivano i pripremano.

  3. Nemajte brige Rebicu, Vucic je vec telefonirao Taciju i navodno postigao odgovor. Vi znate da on preskace institucije sistema u ovoj zemlji.

  4. Koji direktor policije,provincijski pandurčić koji ni beogradske ulice ne poznaje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.