Režiraću predstavu prema ovoj knjizi

Knjiga Dušana Pavlovića "Mašina za rasipanje para – pet meseci u Ministarstvu privrede" je anatomija vladanja i poslovanja ovde i sada, i kao takva besprecedentan je i moćan materijal za igrani film o političkoj zloupotrebi i privatizaciji državne moći, i to sa gotovim delovima scenarija!

Ostavite komentar


  1. Zasto drugovi botovi ne citaju nedeljni dodatak? Lenjost ili nedostatak instrukcija?

  2. El se seáte kad se Vučić u Utisku kod Olje zahvaljivao Pakoviću na bezrezervnoj podršci? Često gledam tu emisiju. Olja je rekla: Nemojte tako, pa mnogo ljudi vas sad podržava, čak i sa onih starna odakle se niste nadali…Da, hvala gospodinu Pakoviću, rekao je Vučić, pogledao sam emisiju nakon što ste mi vi Olja rekli….Ostalo je legenda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.