RTS: Šolak odbio poziv za gostovanje u emisiji

Ostavite komentar


  1. Ako se gospdin Solak “ zahvalio “ na pozivu za gostovanje i dijalog sa gospodinom Zezeljom Igorom verujem da bi gospodja Tepic Marinika sa “ velikim zadovoljstvom “ prihvatila poziv koji , naravno , ni RTS ( Bujke ) ni $n$ takun Zezelj ni njegovi finansijeri iz senke ( Telekom , $n$ sekta ) ni u snu ili bunilu nebi prihvatili da mu se ne omakne neki “ lapsus “ sa “ katastrofalnim“ posledicama poput “ Javnog Tuzioca Republike Srbije “ . . .

  2. Mislim da je Šolak sada postao 100% sumnjiv, plakali su za javnim prostorom a sada traži uslove kao da je princ. Smešno…i providno…

    1. Bravo za Solaka… Zezelj treba da kaže da li je ugovor koji je prezentiran original? Kraj priče..

    2. Ime , imas i drugu polutku mozga. Molim te iskoristi je i ne brukaj nase ime … Pozdrav !

    3. ahhaha pa kakve veze ima Solak sa Mondom i Telekomom… Nije on politicar nego biznismen. Nego rts namerno mesa babe i zabe da bi zbunili narod.

  3. I onda kažu da na RTS gostuje samo Vučić i SNS sluge a da niko ko je protiv njega nema pristup da kaže svoju stranu priče i istinu koju građani žele da čuju.

  4. BRAVO IMENJACE —SAMO MALA KONSTATACIJA NA TVOJ KOMENTAR , NEKA RTS— POZOVE MARINIKU NEKA DONESE UGOVORE SA TELEKOMOM , KURIRA I ONDA CUSE SLOZITI SA TOBOM POZDRAV

  5. Jedini odgovarajuci gost na ovu temu je Marinika Tepic. Nije kasno da je Bujke,jos veceras pozove u program ,koji bi isao uzivo.
    Nisam primetio da je neko iz RTS a osudio nasilnicko ponasanje jednog od direktora Telekoma,koji je pokusao silom da odbarni svoje pravo na pljacku Telekoma.
    S druge strane nikoda objasni,kako se moze tuziti Tuzilastvo ,zbog nerada i samovolje u odlucivanju. Ko je nadleza za nadlezne koj ine rade svoj posao u hiljadama predmeta,koje drze u svojim fijokama,zajedno s uzeglim burekom.

  6. nema veze biće zanimljiva emisija i samo sa Žeželjom da konačno čujemo od njega samog ko je novi medijski tajkun u SRbiji. Ili je sve bila farsa u službi režima i sada pošto je Šolak odbio ta emisija više nije važna za javnost ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.