Rudari svih devet rudnika Resavica stupili u štrajk: Tvrde da su im plate „neprimereno male“

Ostavite komentar


  1. Doci ce uskoro uvozna radna snaga iz zemalja treceg sveta pa ce raditi za minimalac. Ko nece , cao. Tako je vec u beogradu.

  2. Podrska Rudarima sa zeljom da cela Srbija stane,sta uradise politicari od ove zemlje Srbije…….STRASNO.

  3. Bojim se da ce sad vlastodrsci da svale sve na njih.Eto halapljivi rudari oce vece plate da upropaste EPS, a SNS lopovi, Grcici i ostali nisu ni zasta krivi.

  4. Ma dal je moguće da je mala plata u Srbiji.. ma jok
    Kamo lepe sreće da cela Srbija stane zbog malih plata…

  5. Prosecna plata 65 000 dinara! Znaci direktorske, sefovske plate i plate administracije povecavaju prosek. Kolika je zaista plata rudara?

  6. Svaka cast za rudare.Da se konacno suprotstave sns sekti..koji je i kriv za stanje u epsu..ovo stanje nema veze sa ratom u Ukrajini..

  7. Rudari srećno i kopajte i terajte taj ugalj na trziste da se grejemo da ne kjpujemo vise strani i eto viska para.

  8. Treba odmah u znak solidarnosti obustaviti rad u Kolubari iKostolcu,dase testiraju sindikati,cije interese zastupaju

  9. Кад постоји грешка у систему, мењаш систем или оде на отпад. Ако се не деси неко чудо, депонија нам се смеши.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 10

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.