Šabić: Martinović je bedni, lažljivi lupež

Ostavite komentar


  1. Šabić je državni činovnik koji predstavlja instituciju poverenika za informacije od javnog značaja a ne političar i nije tu da polemiše preko medija sa njima.

  2. Ovakav nastup u medijima nije ono čime poverenik treba da se bavi. Poverenik predstavlja državnu instituciju na čijem se čelu nalazi i nije mu primeren ovakav način komunikacije.

  3. Mogu misliti šta je Martinović lupetao kad je ovog pristojnog čoveka toliko isprovocirao

  4. Izrazi bedni, lažljivi, lupež i opskurni lik su zaista izuzetno ružni za javnu komunikaciju. Međutim, u ovom slučaju to su možda i blagi izrazi za građanina koji se preziva Martinović i trebao bi da radi u korist države i naroda. Puna podrška gospodinu Šabiću i da i dalje upotrebljava izraze koji su primereni sadašnjoj truloj, nametnutoj i pljačkaškoj vlasti. Ma to je čir Srbije koji treba iscediti!

  5. Zaista velika sramota da Sabic kao poverenik ima prostacki nastup u medijima nije njegovo pravo da kao poverenik treba da se bavi. . On predstavlja drzavnu instituciju na cijem se celu nalazi i nije mu primeren ovakav nacin komunikacije sa bilo kim.

  6. S obzirom na,,obrazovni,,i ,,moralni,profil,,,višestrukog,,,,DR,, MARTINOVIĆA,Baš svako kome TAKAV UPUTI OVE,,RADIKALSKI PREPOZNATE,,RETORIČKE,, BISERE, moža se smatrati IZUZETNO PONOSNIM, ŠTO JE NA DRUGOJ STRANI,TAKVE RUBIKONOVSKE,,LENIJE,, A U ISTO VREME ON JE i,,NEKI TAMO PREDAVAČ NA Pravnom faksu,čiji su,,studenti zadnjih godina,,istaknuti,,, spasioci,,sistema,,Kako bi se ONDA NAŠAO,u koncentričnom,krugu, koreografa,,, ,nacionalnog,spasitečlja,,REFORMISTE,i GURUA,MU,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.