Šabić: Potpuno odsustvo odgovornosti

Ostavite komentar


  1. Mi bi, pod jedan, trebalo da se bavimo ličnom odgovornošću, a ne samo da upiremo prstm unekom drugog i da očekujemo da institucije rade i ono što nije njihov posao

  2. Šta je Šabić uradio za sve ove godine, a po pitanju izrade akcionog plana za donošenje zakona koji su bitni za pristup informacijama od javnog značaja? Samo to neka odgovori, pa ćemo videti koliko je ko odgovoran!

  3. Bus plus postoji odavno i uvek legitimisu gradjane pa Sabic nije reagovao. A ako se neko svercuje kako da konttolori utvrde identitet i podnesu prijavu!? Opet Sabic radi protiv uredjenog sistema i drzave.

  4. Gospodin Rodoljub Šabić, Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti – je dramaticno u pravu i ako na ovu njegovu izjavu nema najmanje 5 hiljada citalaca koji njegovo misljenje i njegovu izjavu ovde afirmisu i podrzavaju, nego se objavljuje jedan jedini bot , onda laku noc elektronsko izdanje Danasa, laku noc gradjani Srbije, laku noc Srbijo. Bas me interesuje da li cete objaviti ovo moje najiskrenje misljenje?

  5. Kako se sada nakon toliko godina svi setili da postoje neki zakoni a dok su vladale demokrate nisu smeli ni pisnuti,svaka im čast na providnosti.

  6. U 20 h je bio samo Dacin bot sto me je zacudilo a u 21:30 vec 10-tak – sta ce ljudi, dok pronadu odgovarajuci clanak da izbace frust. Na taj njihov nacin vracamo se u srednjevekovni mrak a institucije i Sabica i Jankovica su neophodne i prekopotrebne bas u slaboj drzavi kao sto je nasa. Ko su ti koji to ne vide i kritikuju? Ne bih da budem prost!

  7. Njegovo vidjenje njegove funkcije u društvu je nakaradno i nenormalno, on predstavlja opasnost za gradjane, za državu, za našu bezbednst, zašto se izdaje LK, zašto postoje propisi, po Šabiću da ih ignorišemo i unosimo anarhiju u društvo.

  8. Tužilaštvo i institucija su nadležne za bilo kakave nepravilnosti. Da li je neko odgovoran ili ne vreme će da pokaže. Šabić ne bi smeo toliko da vrši pritisak na rad državnih organa.

  9. Šabiću mani se i ti politike ko Janković… Kandidujte se na izborima pa da vidimo da li će glasati za vas oni koje ste "zastitili".

  10. Dosadan je vise i Sabic.U poslednje vreme samo on i Jankovic imaju nesto da kazu,ajde da je to nesto i pametno nego sve sama prepucavanja.

  11. Naravno da je ostsustvo odgovornosti prisutno u Srbiji, kada se zastitnik gradjana bavi politikom i zloupotrebljava sluzbeni polozaj.

  12. Trebalo bi Sabic da se zapita jeli je on politicar ili poverenik za informacije od javnog znacaja?

  13. Sabic je kao i Jankovic,uvek prica neke price a nema nit osnova nit argumenata,njemu je cilj samo da pljune po drzavi a to je velika sramota.

  14. Covek protiv koga drzavni javni tuzilac podnese krivicnu prijavu jer radi protiv bezbednosti svoje zemlje sigurno ne zasluzuje da bilo kakav komentar sem da je bruka i sramota od coveka.

  15. Sabic koliko kritikuje jos ce da pretekne Jankovica i opozicija ce njega da predlozi za njihovog kandidata. Ponasa se kao da su ti problemi sada nastali .

  16. Ovom Šabiću bi zaista bilo bolje da ćuti,do pre par godina nigde ga nije bilo,ništa nije ni radio,ne radi ni sada ali se drzne svaki put da pljuje po državi.

  17. A gde je Šabić bio pre?Zašto se pre nije oglašavao a bilo je svega?Mislim da je on još jedan žuti mutant koji ne prestaje da pljuje po vlasti.

  18. Opsti utisak je da se stanje popravilo kad je rec o dostupnosti informacija i zastiti podataka o licnosti.

  19. Gospodine Šabiću , slažem sa da bi javnost trebala da zna koliko je koja firma dobila donacija i koliko se para daje nekom sportskom klubu , ali se ne slažem da neke NVO traže podatke o pojedincima kako bi im napokavali nekakvu odgovornost i poslali ih u Hag da im se sudi za izmišljene ratne zločine a vi na tome insistirate.

  20. Daca:Ništa nije bolji ni Janković. On čak se nije udostojio da dođe na sednicu odbora , a građani ga debelo plaćaju da bi ih štitio.

  21. Nije mi jasno da se neki gradjani svojski trude da se u Srbiji ne uspostavi vladavina prava. Sto je jos gore, vlast placa gomilu ljudi ciji posao je da po celi dan i noc promovisu pravni haos i drustvo bez licne odgovornosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.