021: Pretnje vaspitačicama vrtića u Temerinu zbog navoda Saše Borojevića

Ostavite komentar


  1. E, što 90-tih na „kastinzima“ i „post-kastinzima“ kod Saše Borojevića nismo imali mobilne telefone… Ne bi direktorka vrtića danas morala da se pravda što – 2000 i kusur godina posle antičke Grčke civilizacije (prve LGTB- friendly civilizacije u ljudskoj istoriji) – upoznaje decu sa činjenicom da nije svaka ljudska jedinka heteroseksualna. Samo bi pustila snimak i rekla onu poznatu krilaticu „nije šta kaže nego ko kaže“.

  2. Hoće li neko konačno uspeti da pronađe efikasan i zakonit način da se taj kreten Borojević zaustavi u svom neodgovornom, egzibicionističkom iživljavanju? Sloboda govora podrazumeva i odgovornost za izrečeno, a taj stvor trtlja šta hoće, blati koga hoće… i tako u nedogled

  3. A šta nije tacni u objavi Borojevica ako je lagao sto ga ne uhapsite. Trtljaju ovde samo pederi, pedofili i lezbejke, bolesnici. Moje dete nece i u te vase pederske škole, u cetiri zida pa skačite jedni po drugima, za bolje i niste

Ostavite komentar


Društvo

Debate na RTS su simulacija dijaloga: Istraživanje i analiza Demostata o debatnim emisijama na javnom servisu 7

Debate na RTS su simulacija dijaloga: Istraživanje i analiza Demostata o debatnim emisijama na javnom servisu

Analizirajući debatne emisije na Radio-televiziji Srbije, Demostat je došao do zaključka da ove emisije nisu deo stalne programske šeme, već se emituju "ad hok". Na ovaj način Javni servis pokušava da stvori privid postojanja debate i dijaloga političkih neistomišljenika. Ovakve debate predstavljaju "fasadu" iza koje se krije nepostojanje pluralizma mišljenja i ravnomerne zastupljenosti svih relevantnih političkih aktera (i vlasti i opozicije).

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.