Saša Radulović tužio Danas

Opozicioni lider sudski goni izdavača našeg lista

Ostavite komentar


  1. Je l’ tužio Dojče Vele? Toliko je onomad pričao da će to da uradi zbog otkrivanja onog neplaćenog poreza u SAD i šta bi. Naravno, ništa.

  2. Radulovicu, sta si cekao sedam meseci? Tuzno! Bas kao i tvoja politicka karijera. Koliko god da si se trudio da dokažeš da si demokrata, ovom tuzbom si dokazao suprotno. Zašto nisi tužio Klanseka?

  3. Ovo je katastrofalan i nedopustiv pritisak na medije, i to naravno opozicione. Pa da li sada nekome nije jasno, da DJB i Radulovic nisu opozicija, vec iskljucivo rade za Vucica i SNS. Taj isti covek se sakrio iza poslanickog mandata, kada je bilo jasno da ce izgubiti krivicni spor u korist Klansceka. Nastavite da raskrinkavate Radulovica, samo napred, podrska za Danas!

  4. Hajde vi iz ‘Danasa’ na budite toliko sitnicavi! … Vidite da ne sme da tuzi one koje bi trebalo u svojoj stranci, i kada vec ne moze nju da uredjuje – pustite ga makar u vas uredjivacki odbor da sebi da oduska! Vidite da su mu ‘sve ladje potonule’ i jos mu stajete na muku!

  5. Pa zar posle zadnjih izbora nije rekao da daje ostavku?Dokle da se izgovori pa zaboravii.cccc

  6. Promašio je Radulović sa ovom tužbom sada, ali je promašio i Danas sa Klanšekom koji je običan bot i karijerista, a čiji su naručeni pamfleti redovno objavljivani tokom predizborne kampanje samo u nameri da se rasturi DJB. Meni kao čitaocu je već posle 2 objavljena teksta bilo jasno da se radi o sinhronizovanom napadu na Radulovića, odnosno o borbi za lidera tada još uvek obezglavljene opozicije u koju se Danas umešao.
    Rezultat je da je on na kraju ostao bez stranke, Đilas je postao šef opozicije, a Danas bez dela kredibiliteta koji je imao pre toga. Win-Win situacija za SNS.

    1. Sasa Radulovic je smenio rasturio skoro kompletni vracarski odbor koji je DJBu sakupio – doneo 11% od ukupnih potpisa sakupljenih u republici za izbore 2016. godine na osnovu cega je Radulovic i drustvo oko njega (Pavlovic, Stevanovic i kompanija) i usao u skupstinu. A da je celo to drustvo drustvo demagoga i SNS spavaca je dokaz jednostavan i ocigledan, da su odbor koji je najbolje radio do izbora 2016. godine rasturen, optuzen da su kriminalci?, fasifikatori? i karijeristi?. Nije Klanscej nikakav bot, on je bio i po zakonu je jos uvek zvanican nosilac liste DJB na Vracaru, sa overenim potpisima ljudi osnivacima u sudu. Sto Radulovic nije procesuiran za falsifikovanje volsebne nove registracije pitajte drzavu i one u vrhu DJB iz 2016. godine

  7. Ovaj sve dublje tone. Od sledećih izbora i formiranje republičke skupštine je politički gotov ide u zaborav.

  8. Ocigledno da Sasa Radulovic sve dublje i dublje tone. Na ovaj nacin zeli da skrene na sebe paznju jer od sledecih izbora i formiranje republicke skupstine je politicki gotov ide u zaborav. Mocice je samo da gleda na TV.

  9. Mislim da redakcija nema nimalo razloga za brigu, sigurno može da se dokaže da Radulović odavno ima duševne probleme i boli, ugled nije mogao da mu se povredi jer čovek nema ugled a časti da ima ne bi se bavio politikom tj. trudio da se bavi politikom.

  10. Sasa sloboda medija je nesto ka cemu Srbija tezi, trebalo bi da shvatite da je vreme uredjivanja dnevnih listova kako vama odgovara proslo

  11. Изгледа да СНС ботови, у коментарима на овај чланак здушно подржавају уредничку политику данас. Гле ироније, баш тренутку када је Данас почео доста критички да пише о овом криминалном режиму. Јесте нападали Радуловића, као што је и Дојче веле ширио лажи. Случајност? Не верујем. Не одговара Радуле западним центрима моћи. А верујем ни источним јер је човек поштен и од интегритета. А такав не треба ни једној великој сили која има своје интересе у овој колонијалној Србији. Свака му част на храбрости и упорности.

    1. @Раде, možda i jeste tako, ali čovek nema legitimitet da nam soli pamet. Prosto, nije ga bilo u Srbiji/SFRJ od 1989.-2005. Nije na svojoj koži osetio ama baš ništa što si i ti, npr. hiperinflaciju, benc u flašama ili bombardovanje. A zatim, kako se vratio, postade stečajni upravnik npr. kod Karića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.