„Bitno je koliko ‘potpisnika’ će se javno ograditi“: Sagovornici Danasa o demantijima javnih ličnosti da su podržali Vučićevu SNS listu „2000+“

Ostavite komentar


  1. Dok je njemu Akademika Sime Spasića, Faraon je na konju.Da li se upisao i tata Voja lažni Četnik.Ima ekipu poltrona za medalju.

  2. Sloboda je i da izaberes da budes kupljen i da prestanes da budes covek od morala i dostojanstva… samo tada realno postajes prazna bezvredna i beskorisna kesa kojoj je mesto u smecu

  3. Nepomenik je na tu „listu“ nabacio svakog ko mu je pao na „pamet“ (jer pameti nema), pa ko vidi,vidi,a ko ne opet dobro !!!

  4. Potpisnicima liste podrske Aleksandru Vucicu nije bitan Aleksandar Vucic nego privilegije koje imaju ili privilegije koje mogu imati u buducnosti,jednom recju prodane duse iz koristi koji ne zasluzuju postovanje.

  5. Nije važno ko je na listi Ace kukavice, važno je ko nije a nisu mnogi, koje nije strah i, važnije, mnogi koje je strah što nisu a ipak nisu. Kad primaš platu iz budžeta, razmislićeš dva puta da li ćeš ići linijom manjeg otpora i prepustiti se struji koja te nosi ili ćeš, bez obzira na moguće neprijatnosti, biti čovek i sačuvati samopoštovanje

  6. Sramna gomila koja je iz koristoljublja potpisala za Vučića. Oni koji mu zaista veruju ne moaju da potpisuju. Sve sam kandidat za nacionalnu penziju, diektorsko mesto, gradnju, sitnu korist. Svi odrasli, lično odgovorni.

  7. 2000+ osoba koje nisu dale Vučiću podršku, a ne kako Aca laže, jer ko bi pošten i normalan njemu, kukavici Aci, dao podršku? To je apsurd, najveći.

Ostavite komentar


Društvo

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom 8

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) i predsednica Resornog odbora za socijalnu politiku te stranke Irena Živković izjavila je danas da vlast "ništa nije uradila, niti će uraditi" povodom nasilja nad decom i ocenila da se iz nadležnih institucija moraju izbaciti politički podobni i nestručni ljudi da bi se to promenilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.