Srbi u zaleđu Knina nisu se odazvali Vučićevom pozivu da istaknu zastave

Ostavite komentar


  1. Ma ko ce nama da ugodi.Mi samo da je kontra.Da je neko reko nemojte da istaknete zastave e tad bi svi istakli zainat i obrnuto.I posle nam kriv neko.Sve se kao žalimo na ti sto nismo složni i uvek pricamo da nam to fali a kad neko i pokusa da to promeni mi ga ismejemo.Neka neko pozove Albance ili Hrvate ili Bilo koju drugu naciju da istaknu zastave pa bi ste videli da bi ne samo njihova drzava bila pretrpana zastavama nego i Srbija isto gde god da zive u njoj ti narodi.Tako da bolje lepo svi samo da cutimo i da se pokrijemo s uši.Ne pistoji dzabe kod nas izreka koja kaze „kakav narod takva i vlast“.Tako da nanite se vise toga da nam sve drugi nesto kriv jednostavno mi nevaljamo sto se vidi i iz priloženog.Nije to ji Vučićeva ni Vulinova zastava nego nasa Srpska koja je simbol nas Srba mnogo pre ovih danasnjih politicara.Tako da sledece godine 15.o9. Ja da izbacim zastavu mene nije sramota mojeczastave a nije mi ni snesno sto je nekom palo na pamet bar da pokusa makar taj jedan dan da nas ujedini (mada mrka kapa koliko mi se cini).

  2. Jeste li imalo svjesni,sta zbog vasih tekstova Srbi iz regiona misle o vama!!!Vase je pravo naravno da pisete sta hocete,da zaradjujete i na takav nacin,ni po jada da ste jedini,ali srpsku svetu zastavu iz ❤️nam izbrisati ne mozete!!!ne mogu pare bas sve!!!

  3. Ja nigde ne videh zastavu osim na mojoj zgradi od privatnih kuća i zgrada. Mi kao da se stidimo ko smo a tražiti od drugih da ističu zastavu u drugoj državi je glupost. Oni pobegli odavde još da se hvale time, glupost.

  4. Srbi u zaleđu Knina treba da misle svojom glavom i da gledaju šta je u njihovom najboljem interesu. Ne trebaju da slušaju ni Vučića ni bilo koga drugog. Poslednji put kad su slušali druge nisu dobro prošli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.