„Srbija nema kapacitete da odbrani ulazne granice od migranata“: Stručnjaci o Vulinovoj najavi pojačane kontrole prelaza

Ostavite komentar


  1. Kako Srbija nema kapacitet fa spreči emigrante, a ima 3000 policajaca za utakmicu juče.

  2. Jednostavnije je da se izjasne za šta tačno Srbija ima kapacitete? Ja sam pokušao i gledam u prazan papir.

  3. Volimo vlast. Vlast misli za sve nas. Mi nemamo oči mi nemamo uši. Imamo vlast. Živela vlast.

  4. Зашто немамо капацитете? Овамо купили тону оружја? Да ли то значи да ми не бисмо могли да се одбранимо ни од туђе војске? И у чему је суштински разлика? Граница се мора бранити од илегалних прелаза.

  5. pa nase ljude vracaju sa granice meksika… ni turisticki pa ih ne pustaju da udju u zemlju

  6. Ima ! Ima dovoljno kapaciteta . Videli smo kad vodja digne vojsku i pocne da je gomila na Jarinju. Sila je to za respekt. Albanci u strahu odmah gledaju da li je matak u cevi, a NATO pocinje da proverava zalihe osiromasenog uranijuma. Svi se plase sinergije intelektualnog kapaciteta vodje i vojno – tehnickog kapaciteta vojske i drzave.

  7. Pa Evropa crne za ljudskim pravima. Nisu hteli nas u EU. .Evo vam azilanata pošalji te ih kancelatuNemacke .EU ima Demokratske vrednosti kapaciteta a I novca. Srećan im put u EU i što dalje držite ruke od naše Srbije.

  8. Ovim putem nećete proći znaćemo decu.Nemozete da nam gaziti oranje ili EU daplati gazenje odnosno prelazak preko našeg oranja. Deeecoooo, decooooo.

  9. Ako sam dobro razumeo, Srbiju može da osvoji bilo ko. Bitno je da ne napada frontalno, već u manjim grupama, a po prvi put u istoriji osvajanja tudjih teritorija – ne treba im ni oružje. Bitno je da se dobro rasporede, pa preko Makedonije i Albanije, koliko letnji dan do podne, nasele sve do Niša. Pa i Beograda.

  10. Ako mi pustamo da udje kome se cefne ilegalno nas Problem.Nase komsije ce sa pravom probati da zastite svoje granice sto bolje mogu,uvek ce neko uspeti da predje granicu ali ne masovno.A Vulin ako nemoze da zastiti svoje dvoriste pa mu ga napune satorima ,nemoze da pokazuje na komsiju kako nije uredu sto se on ogradio pa nek otvori kapiju i pusti lepo ljude U svoje dvoriste jer on nema kapaciteta .Ali onom ko nemoze da zastiti drzavu od nenaoruzanih ljudi njemu netreba drzava.A Srbija bi vec mogla da odraste i da proba da resava problemae sama a ne za sve i svasta kuka po zapadu jer nije sposobne sama nista.I takva drzava hoce da vodi neku samostalnu politiku i drugima od kojih zavisi soli pamet, ocekujuci neko postovanje i respekt neznam za sta?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.