Srpska policija privela urednika podgoričkog portala Standard

Ostavite komentar

  1. I za koji prekršaj ili krivično delo su ga optužili? Sve i da postoji razlog niko nema pravo da mu postavlja pitanja šta misli o Vučiću, Brnabićki itd.

   1. A, ko to kaže da su mu postavljali takva pitanja? Verovatno on, u šta ne bi trebalo sumnjati, zar ne? To je toliko bizarno opravdanje, da čak ni policija, na čiju logiku i razboritost ne računam, ne može da bude na tom nivou. Ovo je više propagandna optužba na nivou one arnautske optužbe za „jednonacionalno“ trovanje.Pazite pitanje, „šta misli o Vučiću“?! Kao da nekoga briga šta ovaj čovek o bilo kome misli?

  1. Marine znaci kad srpska policija hapsi i matletira uredu je a kad kad kosovska onda nije cudno razmisljanje

  1. A koji je razlog? Sigurno ga bote znas i sigurno je po zakonu cim ga zvanicno ne saopstavaju… A zadrzavanje duze od 4h bez optuzbe je jos vise po zakonu…

 1. Tako treba.
  Oni stalno maltretiraju naše ljude.
  Ja bi im zabranio ulazak u Srbiju.

Ostavite komentar

Društvo

Pojedine ulice u Subotici u petak bez vode 10

Pojedine ulice u Subotici u petak bez vode

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica saopštilo je da će zbog radova magistralnoj vodovodnoj mreži u petak, 3. februara, u periodu od 8 do 16 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju pojedinih ulica u Mesnoj zajednici Dudova šuma.

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.