Srpska policija privela urednika podgoričkog portala Standard

Ostavite komentar


    1. I za koji prekršaj ili krivično delo su ga optužili? Sve i da postoji razlog niko nema pravo da mu postavlja pitanja šta misli o Vučiću, Brnabićki itd.

      1. A, ko to kaže da su mu postavljali takva pitanja? Verovatno on, u šta ne bi trebalo sumnjati, zar ne? To je toliko bizarno opravdanje, da čak ni policija, na čiju logiku i razboritost ne računam, ne može da bude na tom nivou. Ovo je više propagandna optužba na nivou one arnautske optužbe za „jednonacionalno“ trovanje.Pazite pitanje, „šta misli o Vučiću“?! Kao da nekoga briga šta ovaj čovek o bilo kome misli?

  1. Bravo za Srpsku policiju,crnogorski kriminalci ovde nisu dobrodošli!!

    1. Marine znaci kad srpska policija hapsi i matletira uredu je a kad kad kosovska onda nije cudno razmisljanje

    1. A koji je razlog? Sigurno ga bote znas i sigurno je po zakonu cim ga zvanicno ne saopstavaju… A zadrzavanje duze od 4h bez optuzbe je jos vise po zakonu…

      1. Stvarno ne bih da vas uvredim,ali vam je komentar notorno lupetanje

  2. Tako treba.
    Oni stalno maltretiraju naše ljude.
    Ja bi im zabranio ulazak u Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.