Srpski vampiri ponovo 1

Nastavak priče o srpskim vampirima, započet u delu Tajna stare vodenice Miloša Petkovića, Poljubac princeze Ildiko pojavio se nedavno u izdanju Portalibrisa.

Petković priču nastavlja neverovatnim saznanjem do koga dolaze protagonisti priče o sedam mačeva, nakon smrti Edmonda Drugog. Isten Karđa, mač Atile Hunskog, imao je blizanca. I dok jedni budu lutali kroz mračne lagume pod Pariskom operom, drugi će otputovati preko Mediterana da na Crnom kontinentu pronađu gorostasa iz džungle. Treći će Orestovu knjigu potražiti u tajnoj oksfordskoj biblioteci. Ipak, iz sela Eprat nadomak Bedburga vuk će svoj čopor poslati u lov na mačeve dok će u ozloglašenom zamku Čahtice pripadnice reda Krvi, željne osvete, probuditi svoju gospodaricu. Vihorni zimski vetrovi odvešće priču na staro mesto, tamo gde mrtvaci hodaju, monasi razgovaraju s anđelima, a legende za tren postaju stvarnost. I sve će se završiti poljupcem… I to poljupcem princeze Ildiko…

IZDAVAČKA kuća Portalibris i Danas, obezbedili su TRI BESPLATNA primerka ove knjige za naše čitaoce. Tri najbrža ljubitelja fantastične literature, koji se u subotu, 9. jula, počev od 10 sati, jave na telefon 011/344-11-86, i traže Miloša Đorđevića, moći će svoje primerke da podignu isti dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari