Šta će u udžbenicima istorije pisati o Aleksandru Vučiću?

Ostavite komentar


  1. Па обавезно да се наброје,све жртве његовог режима па ако историја каже да је то у реду,биће позитивна личност.Само ако Историју буду писали Јованов,БАКАРЕЦ и остала булумента али у некој затворској ћелији.

  2. Pisaće isto što i o Miloševiću, ili svim ostalim „likovima“ krivim za ono što se danas dešava.
    Znači jedno veliko, debelo „ništa bitno“.

  3. Pisaće da je unazadio Srbiju, ekonomski i politički. Pisaće da je raspolutio Srbiju, huškao Srbe jedne na druge. Pisaće da je bio nedorastao i nezreo za mesto na kome se nalazio.

  4. Dobro, ako je završna 2006. godina gde se spominju Koštunica i Đinđić, u kom kontekstu i da li se spominje generalni sekretar SRS i narodni poslanik Republike Srbije, i ministar informisanja za vreme NATO agresije?

  5. Ako je Aleksandar Kradjordjevic bio Ujedinitelj, ovaj ce biti Aleksndar Unistitelj….

  6. Sigurno će nešto pisati… zavisi doduše ko će pisati, kao i uvek!

  7. Bolje da ne znaš !! I onako si „prolup’o“ a tek kad’ bi sazn’o,jooooj,“puko bi k’o guma“ ?!!

  8. Kakva istorija kakav beg od stvarnog života. Pisace nekoliko desetina sudskih presuda za najteža krivična dela. On u zatvoru mora da provede više nego je proveo na slobodi. I sva suđenja da direktno prenosi RTS.

  9. Mora svaki vladar da se pomene. Ovaj je deset god vladao promenio dve stranke bio u vlasti u tri režima a dokle ce

  10. Istorija nece pisati nista,jer se radi o pojavnom,tranzicionom,prozaicnom liku u vihoru korupcije i kriminala.Bitno je danas,da se drustvo otarasi takvih vulgarnosti i gluposti sto pre i temeljitije uz lustraciju.

  11. O njemu će sigurno pisati samo njemu neće biti dobro kad proĉita. Ni sad mu nije dobro ali…
    Još gore će da piśe o nama, kako smo i zašto trpeli „to“ ovolike godine. Ni nama se neće svideti, jer da postoji on
    takav morali smo da postojimo mi ovakvi. Malo sutra bi on palio i źario da ga nismo mi pustili.

  12. Obišao celu Srbiju.Kovin obilazio u širokom luku.Omiljeno mesto Jovanjica.

  13. UDŽBENIK NIJE DOBAR UKOLIKO NEMA PREDSEDNIKA!

    O vrlinama, jer mane nema, personu ΛV pod hitnim ubaciti u udžbenike kao naučnika, humanitarca, tvrdokornog naprednog radikala, mrzitelja sve ono što nije uz njega. Na početku udžbenika staviti njegov najlepši portret. On je mnogo učinio, više u hvaljisanju, manje realno. Čak je uspeo da jednom delu penzionera otimao punih četiri godina penzije, a nije se setio, kao pošteni vođa, da vrati. On se hvali da je spasio Srbiju otetim penzijama od bankrota, a zadužio je zemlju za dvadeset milijardi evra. S obzirom da voli da se hvali, navesti u svim udžbenicima da je nadmašio i J. B. Tita iako možda nije. Ukoliko misli da ga nadmaši i po dužini vladanja mora još da radi na sebe i na svojima, kako bi bolja priča bila u tim njegovim učilima.

  14. Pisace da je bio milijarder,sodomit,veleizdajnik,patoloski lazov,psihicki bolesnik i bitanga

  15. On će biti proglašen za Veleizdaju Srbije,da je Kosovo dao iz ličnih interesa da bi ostao na Vlasti,da je Srbiju pretvorio u svoju ličnu Koloniju a gradjane prodao Stranim investitorima sa kojima je delio veliki procenat za svoj I njihov dzep a radnicima bacao mrvice tek da prežive, dok im je istovremeno ispirao zdrav razum i ubedjivao putem svojih plaćenih medija da žive u Zlatnom dobu u koje su neki jadni ljudi i poverovali ali samo oni, koji su polupismeni i oni koji čine neki polu svet Srbije.Klika oko njega je besomučno krala kao na Dzu Boksu i enormno se bogatila, dok je on sam napakovao milijarde Evra I Dolara na skrivenim računima po Svetu,bavio se Kriminalom i imao svoje plaćene grupe za najprljavije poslove i likvidiranje neistomisljenika kojima je bio Sef ili Big Bos.Klika je kupovala lažne diplome o fakultetskom obrazovanju i lažne Doktorate,Sef Bie mu je bio Keramicar,Direktor Epsa Pecenjar,okružio se neznalicama samo da bi on ispao veliki drzavnik i politicar.Diktarora je uklonio narod posle 10 godina njegove Despotije i Diktature.To bi otprilike trebalo da se napiše o njegovoj vladavini jer sve drugo bi bila brutalna laž.

  16. Treba da se zna da PRCednik nije bio Orao koji visoko leti kako on veruje, nego Crna Vrana-lesinarka koja je sa svojim satrapima progutala i pokrala Državu I narod I to sve zbog njegove nelecene i poremecene psihe.

  17. Da li je to samo slučajnost da i K.K. stalno pita šta o njemu pišu i da li je popularan?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.