"Praktično završen, ali se čeka trava": Boško Ničić o stadionu u Zaječaru 1Foto: M: S: / Danas

Ministar za javna ulaganja Marko Blagojеvić, u prisustvu gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, kazao je danas u Zaječaru, da je stadion praktično završen ali se čeka trava. Ničić je kazao da će Timok igrati na stadionu, ali kada prođe u viši rang.

Što se završetka radova na novom stadionu tiče, Blagojević je kazao da je stadion praktično završen, ali jedino šta se čeka je trava.

“Kada trava bude spremna, igraće se fudbal”, poručio je on.

Ničić je kazao da nema potrebe za žurbom, pošto je bolje da gustina trave bude bolja, nego da se uništi nešto što prelepo izgleda.

“Stadion je završen, ali moramo da sačekamo travu. Rade se još neki sitni radovi, ali to je praktično gotovo sve. Gradi se i infrastruktura, tako da će objekat biti veličanstven. To će biti novi centar okupljanja u Zaječaru. Dobro je da se izgradi i hotel. Ovo će biti značajno za ceo region i biće centar regiona. Ovo nije stadion fudbalskog kluba Timok, ali će ga oni koristiti. Mislim da sada ne treba da igraju na njemu, a od sledeće godine ako uđu u viši rang, slobodno neka pređu”, poručio je Ničić.

Na novinarsko pitanje, na koga je mislio kada je pre par dana čestitao ujedinjenje družine “jedva se zbrasmo”, Ničić je kazao sledeće:

“Neću i ne želim da komentarišem objave na mom privatnom Fejsbuk profilu”.

Na drugo pitanje, “da li to ima veze sa opozicijom”, Ničić odgovara:

“Ne. To je privatna stvar”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari