Stari studenti predali peticiju sa predlozima kako da država reši njihov status

Ostavite komentar


  1. Podrska za studente i neoroceno studiranje!Zelim svima da dodju do dugo zeljenih i ocekivanih diploma!

  2. Velika podrška za stare studente! Da im se omogući neograničen rok za završetak studija, po kojem su i upisali.

  3. Velika zahvalnost Vesni Andric sto je ostala verna nasim problemima i svaki put prva pisala clanke o nama!

  4. Uspela sam da svedem broj ispita na jedan zahvaljujući produžecima. Moja porodica zna koliko je to meni a i njima bilo stresno. Nadam se neograničenom roku da uspešno i bez pritiska završim započeto.

  5. Ima i nas predbolonjaca upisanih izmedju 2008 i 2009 kada je fakultet i dobio akreditaciju… Mi smo tek nesvrstsni, za nas ne vaze nikakva prava

  6. Ima i nas upisanih po starom programu 2008 a akreditaciju je fakultet dobio 2009. Mi tek nemamo nikakva prava niti nas ko pominje

  7. Podrska studentima po starom programu,mi smo upisivali fakultet kada je studiraje bilo neogranicno,tako da nama treba da nam vrate opet neograniceno studiranje.Podrska za stare studente

  8. Podrška starim studentima.Nadleznima je u peticiji sve detaljno razjašnjeno,tako da treba samo da je pretoče u zakon.Koliko su samo ovi ljudi istrajni u nameri da ostvare svoj cilj-bravo!

  9. Zbog tog ogranicavanja su mnogi odustali od ucenja. Jer nemaju vremena da usklade ucenje i zivotne obaveze. Ovako ako se produzi vise mnogi ce poceti da uci i zavrsi fakultet. Inace su predmeti isti, samo se drugacije zovu.

  10. Podrška za stare studente! Nadamo se da će nadležni da omoguće starim studentima neograničen rok ili kao sto je predočeno u peticiji 10 godina za završetak započetih studija po starom programu.

  11. Podrška za stare studente i neograničen rok da završe započete studije po programu po kom su i upisali!

  12. Podrška za stare studente i neograničen rok za završetak započetih studija po programu po kom su i upisali.

  13. Rok od deset godina je optimalan period da“ stari studenti“ sve obaveze privedu kraju.Produžetak od godinu,dve dana je kontraproduktivan.Za tako kratko vreme studenti ne mogu da ispune svoje obaveze što kod njih dovodi do frustracija i odustajanja.

  14. Подршка свим студентима, свако има право да заврши студије како је и започео

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.