Stefanović: Do oktobra 3.000 uniformi i 60 vozila za vatrogasce

Završna vežba polaznika Druge klase osnovne obuke pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Ostavite komentar


  1. Posle modernizacije vojske i policije na redu je i modernizacija vatrogasne sluzbe.Samo uz znacajna ulaganja koja se sada u velikoj meri ostvaruju,moguc je i rad sluzbi na daleko visem i kvalitetnijem nivou.

  2. Treba i njih obnoviti oni su nam veoma važni kad zagusti, oni se nas brzo sete pa treba i mi njih da se nekad setimo!

  3. Jel moze i opstina Opovo da dobije vatrogasnu sluzbu al o trosku drzave? Nemamo para za lokalnu.

  4. Trudićemo se da naredne godine primimo isto toliko ljudi, da širom Srbije popunimo vatrogasno–spasilačke jedinice i osnažimo Sektor za vanredne situacije, kako bi bio još efikasnija podrška građanima u slučaju poplava, požara i svim ostalim situacijama. Uklju;iti mlade momke u vatrogasne/spasila;ke brigade.

  5. Ovaj sektor je zaista znacajan,ulaganja opravdana, obuka i unapredjenje potrebni

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.