Stefanović: Sećanje na policajce

Ostavite komentar


  1. NATO i SAD treba da se stalno prisećaju na štetu koju su naneli našem narodu , i da naplate štetu državi.

  2. Stefanović je najavio da će ove godine biti podignut spomenik svim poginulim policajcima, kako bi im se i na taj način odužili za čast. Niko da naplati štetu od bombardovanja.

  3. Trebalo je to učiniti još 2ooo ali zašto bi DOS dizao spomenik kada su oni direktno tražili i zaslužni za HATO agresiju .

  4. Gospodo politicari,
    Vi ste danas obelezili secanje na pripadnike MUP-a koji su svoje zivote dali braneci ovu drzavu. I ispunili ste svoju duznost do sledece godine, pa sledece godine, na ovaj dan, ucinicete to isto, uz iste reci, ista obecanja.. Znate li koliko je nas koji se svakog dana secamo, svih ovih 19 godina.. i proci ce jos mnogo, mi necemo zaboraviti! Nas gubitak je nenadoknadiv!
    I sta podrazumeva ta vasa obaveza da brinete o porodicama nastradalih? Jeste li se ikada stvarno zapitali kako zive te porodice? 19 godina NIKO nas se nije setio! Ni oni pre vas, ni vi! Drzava za koju su dali zivote nije ucinila bas nista da pomogne porodicama, koje su ostale bez oca, sina, supruga, brata…
    Kao sestra, ciji je brat (pripadnik MUP-a) u svojoj 29-oj godini izgubio zivot na KiM, braneci svoju drzavu, kao mladji vodnik, nikada vam nisam trazila nikakvu materijalnu pomoc, jer mi to i ne mozete nadoknaditi. Jedino sto sam od drzave trazila, bar u znak tog postovanja o kome govorite, je jedno najobicnije radno mesto, za koje sam se skolovala. Drzava zbog koje je moja porodica trajno ostecena, ni to nije mogla da mi omoguci! Zivim u gradu gde se radno mesto dobija iskljucivo preko stranacke knjizice, rodbinskih veza i cudnih nekih kriterijuma, koji zdravom razumu nisu prihvatljivi! Za porodice nastradalih – nema mesta! SRAMOTA!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.