Objavljen je konkurs za učešće u Univerzitetskom programu profesionalne prakse studenata Univerziteta u Novom Sadu u javnim i javno komunalnim preduzećima čiji je osnivač Grad Novi Sad, a zainteresovani student mogu da se prijave do petka jer je konkurs otvoren do 15. marta. Učesnici koji uspešno obave profesionalnu praksu u Programu stiču sertifikat koji predstavlja jedinstven dokument koji je potpisan od strane rektora univerziteta u Novom Sadu i Gradonačelnika Novog Sada.

Profesionalna praksa počinje od sledećeg meseca i traje šest meseci po 18 časova nedeljno. Učesnici u Programu mogu da budu studenti fakulteta u sastavu Univerziteta na studijama drugog stepena po Zakonu o visokom obrazovanju u školskoj 2012/2013. godini i studenti završnih godina studija prvog stepena koji su odslušali sve predmete predviđene studijskim programom.

Dodatne informacije u vezi sa radnom praksom mogu se pronaći i na internet prezentaciji Univerziteta u Novom Sadu: www.uns.ac.rs ili na www.razvojkarijere.uns.ac.rs, putem e-maila: [email protected] ili telefonom na broj 021/485-2041.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari