U sudaru dva putnička voza u tunelu „Tošin bunar“ u Beogradu povredjene su ukupno 22 osobe od kojih nijedna nije u životnoj opasnosti, rekla je danas agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nada Macura rekla je da je jedan vagon bio zarobljen u tunelu, ali su svi povređeni prebačeni u drugi vagon i odatle u beogradske bolnice. Šest povređenih sa „lakšim, ali dubljim“ povredama glave prebačeno je u Urgentni centar, a sedmoro povređenih sa ortopedskim povredama u Kliničko-bolnički centar „Zemun“, gde je zbrinuta i jedna osoba sa povredom glave, navela je Nada Macura.

„Najmlađa je devojčica od pet godina kojoj je povređena glava, a najstariji povređeni je muškarac od 75 godina“, rekla je Nada Macura.



Putnički voz na realciji Beograd – Novi Sad naleteo je u tunelu na voz koji je saobraćao na liniji Beograd – Šid. Hitna pomoć stigla je na lice mesta i zbrinjava povređene.

Uzrok sudara najverovatnije je kvar voza koji je saobraćao prema Šidu, a ekipe Železnica Srbije nisu uspele da reaguju, pa je na taj voz otpozadi naletela kompozicija koja je iz Beograda krenula ka

Subotici, saznaje agencija Beta.

 



 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari