Sve velike sile spremaju se za rat

Ostavite komentar


  1. Rat se sastoji u tome, da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovest ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju.
    AAjnštajn

  2. Sa izuztnim zadovoljsvom uvek čitam što piše ovaj ya mene veliki čovek .Šteta što nije mogao sprečiti raspad Jugoslavije a najobjektivniji je kao čovek od svih na prostori bivše Jugoslavije.A ovo što sam pročitao od Braka Mamule sve je tačno i ovaj članak može da se kaže da je prava anliya postojećeg stanja na našoj planeti .Bravo admirale .

  3. Sta je ovde novo?
    Pa ovakve analize citamo u takoreci svim domacim medijima. Svaka vest iz sveta je manje-vise prozeta nekom ovakvom sadrzinom.
    „Propade USA, procvetase Kina i Rusija“.
    Analiza dostojna bivseg komunistickog oficira.
    Ko da su ih sve redom stancovali ispod prese…

  4. Kako Vas nije sramota da se uopste javljate nakon kapitulacije u Kumanovu i gubitka Kosova kada ste pobegli u Beograd. Propala izdajnicka JNA nije odbranila komunisticku Jugoslaviju i ako ste se zakleli da ce te je braniti i da sete dati i svije zivote za odbrani diktatorske totalitarne Jugoslavije.

  5. Ovakave novine kao sto je Danas, u bivsoj komunistickoj, diktatorskoj, totalitarnoj, propaloj Jugoslaviji ne da uopste ne bi mogle da se pojavie na kioscima stampe, vec bi urednici i novinari ne samo bili, potpuno marginalizovani i proglaseni za neku od mnogobrojnih vrsta izdajnika vec bi verovatno camili u nekom od nmogobrojnih zatvora, kazamata, osudjeni na kazne zatvora. od suda koji je sudio po diktatu centralnog komunistickog komitet a koji je bio pod direknom kontrolam diktatora takozvanog Tita. Hvala Danasu sto je omogucio g. Branku Mamuli da slobodno iznosi svoj stav i misljenje u demokratskoj, slobodnoj, visepartijskoj, evropskoj Srbiji.

  6. Ovakve novine kao sto je Danas, u bivsoj komunistickoj, diktatorskoj, totalitarnoj, propaloj Jugoslaviji ne da uopste ne bi mogle da se pojavie na kioscima stampe, vec bi urednici i novinari ne samo bili, potpuno marginalizovani i proglaseni za neku od mnogobrojnih vrsta izdajnika vec bi verovatno camili u nekom od nmogobrojnih zatvora, kazamata, osudjeni na kazne zatvora. od suda koji je sudio po diktatu centralnog komunistickog komitet a koji je bio pod direknom kontrolam diktatora takozvanog Tita. Hvala Danasu sto je omogucio g. Branku Mamuli da slobodno iznosi svoj stav i misljenje u demokratskoj, slobodnoj, visepartijskoj, evropskoj Srbiji.

  7. Ovakve novine kao sto je Danas, u bivsoj komunistickoj, diktatorskoj, totalitarnoj, propaloj Jugoslaviji ne da uopste ne bi mogle da se pojavie na kioscima stampe, vec bi urednici i novinari ne samo bili, potpuno marginalizovani i proglaseni za neku od mnogobrojnih vrsta izdajnika vec bi verovatno camili u nekom od nmogobrojnih zatvora, kazamata, osudjeni na kazne zatvora. od suda koji je sudio po diktatu centralnog komunistickog komitet a koji je bio pod direknom kontrolam diktatora takozvanog Tita. Hvala Danasu sto je omogucio g. Branku Mamuli da slobodno iznosi svoj stav i misljenje u demokratskoj, slobodnoj, visepartijskoj, evropskoj Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.