Tražen otkup za dedu Jelene Đoković

Ostavite komentar


  1. Ove džukele, po svaku cenu, treba pronaći a onda poslati na dugogodišnje robije ali, ne u „Hajat“ ili neku zatvorsku jedinicu gde će se gojiti, i tokom godina robije u zatvorskoj „dosadi“ planirati neki novi „bizmis“, kada se ponovo dočepaju slobode. Treba ih poslati na neko poljoprivredno dobro gde bi kopali kukuruz i repu, uz poznatu vaspitno-popravnu metodu, koja se u ona „srećna“ vremena zvala „pendrečenje“. Mislim da je to jedina „medicina“ na koju reaguju ovakvi neljudi. Inače, u suprotnom, ovakav ološ, ovakav ljudski šljam će sa ovih prostora oterati sve talentovane, mirne i nenasilne ljude. Ako je ovo doživeo deda supruge Novaka Djokovića, koji su toliko dali ovom narodu, koji su prikupili toliko pomoći najsiromašnijim ljudima i područjima, može se samo pretpostaviti kako bi se ove hijene u ljudskom obliku odnosile prema nekom zanatliji ili uspešnom poljoprivredniku koji je krvavim radom i u znoju lica svog, stekao neki imetak. Gotovo sam siguran da ovi „hrabri“ ljudi imaju dobre veze kod lokalnih organa bezbednosti.

    1. A sta su to „TOLIKO“ dali narodu? Ajde, ne preterujte. Samo daju TUDJE pare skupljene na mondenskim vecerama, a jedini cilj je samoreklamerstvo na koje, eto, mnogi nasedaju. Meni cela ova prica oko „otmice“ zvuci poprilicno suplje. Prvo je njegova cerka rekla da su trazili odtkup od sina, posle je PREDSEDNIK OPSTINE Ljig to tvrdio, sad brat tog „otetog“. Pre se biti da je u pitanju obicna kradja penzije, koja je dobrodosla Djokovicima za jos jedan „reklamni stant“. Zao mi je starog coveka, ali nije on jedini koji je opljackan u Srbiji, pa se od toga ne pravi ovolika fama.

      1. Vi ste, nažalost, „pravi“ Srbin. Ili pripadate onima koji sebi prisvajaju taj epitet a predstavljaju onaj najveći talog ovoga naroda, koji se prosto raspada od silne pakosti, ljubomore i neke bezrazložne mržnje? Sve su pare „TUDJE“ gospodine, dok ih ne zaradimo ili prikupimo. Vi ste verovatno jedan od velikih srpskih donatora koji daje „SVOJE“ pare u razne fondove, koji su namenjeni za pomoć siromašnima i nesrećnima. Kažete, „jedini cilj je „samoreklamerstvo“??? Mislim da je Novaku Djokoviću, zaista, baš to potrebno. Anonimus, kakav je on, zaista mora da se samoreklamira pa malkar to bilo podizanjem dečijih vrtića, bolnica i škola po zabitima Srbije i to TUDJIM novcem?! Tačno je, ovaj dekica, nije jedini koji je opljačkan u Srbiji ali, on je jedini deda supruge Novaka Djokovića, a taj Novak Djoković nije isto što Vi ili ja, morate priznati. Na kraju, bez namere da Vas uvredim, ali, kada ste poslednji put tetki u selu kupili 200 grama kafe i odneli kutiju ratluka ili čokolade?

        1. Bravo Mladene za komentar.
          Ja sam bio malo groblju prema ovom slepcu gore pa nisu objavili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.