Tužibapski performans

*Biće bi to slika za pamćenje - u centru desetak autobusa spremnih za put do Beograda. Ne vidim drugi način da se poseti izložba "Necenzurisane laži", nego da mi odavde, džumle, o trošku države, što pre odemo da je pogledamo, ocenjuje sagovornik Danasa Saša Stojković, vranjski glumac
Vranjanci očekuju da ih SNS časti kolektivnim odlaskom na izložbu „Necenzurisane laži"

Ostavite komentar


  1. Pa svako iole normalan vidi da je izložba obično proseravanje vladajuće partije i imće kontra efekat. Ima u Srbiji i normalnih ljudi ane samo botova koji su se dočepali nekih funkcija a ti će prekosutra biti naveći kritičari Vučića. Ničija nije gorela do zore pa neće ni ovoga. Vidi se da je u haosu jer nema prave ljude oko sebe već udvoraše koji nesmeju da kažu : Car je go.

  2. Kada bise Idejni,,tvorac, i ,,inspirator,, ove ,,konceptualne,,izložbe samo prošetao,bez TELOHRANITELJA OKO SEBE, NAŠ,O BI MNOOOGO,,NEKIH,, KOJI SMEJU DA SE POGLEDAJU U LICE, A DA ZNAJU DA NELAŽU ZA RAZLIKU OD,, TVORCA,,.HVALA ZA PERFEKTAN TEKST.

  3. Мораће ,,топли зец" да се организује као упозорење пре конкретних зликовачких акција зликоваца, мом гаресу П.П. су упућене озбиљне претње – прво топли зец, после посматрање ,,изложбе" и потом ревидирање става о Вучићу и СНС! Демократија је ово бре!

  4. Mene "Tvorčeva" propaganda o privrednom rastu i o tome kako nam je u stvari dobro a nismo svesni toga, podseca na "1984".

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.