Tužilaštvo ni ne istražuje „planirani“ atentat na Vučića

Mesec dana od hapšenja Belivuka - šta su činjenice, a šta fikcija

Ostavite komentar


  1. Za mene je epilog pokretanje sudskog postupka na osnovu dokaza. Ako se sve dvede ma medijske priče, biće da je pojeo vuk magarca.

  2. Tužilaštvo na osnovu dokaza pokreće postupak, ako se ne varam, ali pre toga mora biti jasnih dokaza. Zar ne?

  3. Sve je ovo nejasno kokeza treba da se izjasni da li je pripremao atentat na vucica a visemilionske pronevere na carini ne predstavljaju ni partijsku nedisciplinu a vucic to i ne spominje

      1. Nije nam zao mafije, nego nam smetaju laži i skretanje, sa glavne teme.Pa oni su saradjivali sa tim klanom, pardon, navijačima, koji nisu narko dileri, imaju samo, dve tuče, koje nisu pravosnazno osudjen. Ne zna se koja je goraafijz, ovi Nevoljin I ili Vučićevi. Nije on ni tužilac, ni sudija. A Jovanjice, Rasta, sa 1kg droge. Naplata rampa, krađe, njegovih.

  4. Pola tužilaštva i sudstva treba smeniti da bi počeli da rade svoj posao.

  5. Sve sto ima indicija da je pocinjeno krivicno delo a ne istrazi se kako treba pokazuje nesposobnost organa koji se time bave ili sistem i nacin za otkrivanje krivicnih dela nije dobar ..
    Sa ociglednim dokazima i moja baba bi umela da se bavi .
    Ober kriminalci tako i rade, ono sto se tesko dokazuje pri tome ne mislim na ovog Belivuka kod njega ima ociglednih stvari ali oni ober ostaju neotkriveni , zasto , zato sto nema ljudi koji su posveceni svome poslu mozda ima izuzetaka ali nesto malo. Tako ostaju neotkriveni kriminalci u svim sverama privrede i drustva a i nekih drugih oblasti , treba videti u cemu je tu problem !.

  6. Osmi dan pisem iz KKK( kucni,kovid,krevet).Lepo je sto rece predsednik da su dve grupe huligana zavrsile iza resetaka.Ovde bi dodao kako se u metereologiji istrazuju uragini i kako se o njihovom kretanju,javanju i stetnosti vode podatci,sto bi trebalo primenjivati i na grupe koje se bave kriminalom.Taj uragan sa svojim imenom,ima podatak o vremenu na kojoj geografskoj sirini je imao podrsku da se razvija i opstaje u svom jacanju,sa ciljem da sve ispred sebe rusi.Ovde imamo kraj krvave kriminilne grupe,nedostaje vreme osnovne celije,njezine logistike,sirenja i jacanja u svom okruzenju.Koja je to povoljna klima im sirila krila da budu opasnostt po drzavu,

  7. Uopste nema sumnje da u ovome slucaju nesto veoma smrdi na tradicionalnu SNS nesposobnost da se uhvate u kostac sa problemom. Pitanje je cemu prikazivati filmove za raju umesto da se plasiraju dokazi tamo gde je potrebno, u sudnici, gde sve to ima svoju namenu. Ovo mazanje ociju samo govori koliko vodja (bez sumnje, ova suluda ideja mora da je njegova) smisleno i „ucinkovito“ razmislja. Ovo je ponasanje nezrelog mozga koji ne veruje u pravni sistem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.