Tužilaštvo pokrenulo postupak zbog napada na novinarku Danasa

Ostavite komentar


  1. Osudjuje napade na novinare,ali sam malo skeptican povodom neprijavljivanja napada.Izgleda mi kao da je dogadjaj izreziran.Mene da neko napadne isla bih pravac najbliza policijska ustanova.

  2. Na kraju bice po onoj narodnoj "kadija te tuzi, kadija ti sudi i kadija te oslobadja" Vec vidjeno u nasem drustvu i vise puta dokazano u sudstvu Srbije, pogotovo sada kada je samokrunisani car, zaseo na presto. Da nije zalosno bilo bi smesno do apsurda dovedeno ovo diktatorsko u granicama fasisticko ponasanje SNS jurisnika, pod patronatom Laznog CARA ALEKA MALOG !

  3. биће решен у рекордном року:Као Савамала!

  4. Ove čike u crnim majicama sa kajlama mora da su neki napredni intelektualci. U masi se lako prepoznaju giganti misli.

  5. Pokretanje istrage, samo deo predstave "inaguracije". Inače SRAMOTA Vučićevog Tužilaštva, isto kao i slučaj Savamala.

  6. Osuđuje se napad koji nije ni prijavljen, mislim da napada nije ni bilo i da se ovo sve radi zbog čiste lične promociije te novinarke ili zbog sticanja nekih beznačajnih političkih poena u korist opozicije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.