U Crnoj Gori uhapšene dve osobe osumnjičene za navodne ratne zločine na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Voleo bi da me haski sud Lazno optuzi za ratne zlocine na kosovo odmah bi otisao sam avionom u hag iz beograda.volim holandiju i sudnicu haskog tribunala i sudije u crnim togama,snima te internet,sam se branis,5 godina,tuzilac i sudije zarade platu jer imaju „srpsku budalu“koja uziva u ispitivanju svedoka a moj prijatelj youtube prenosi svaki dan,to je bogastvo a ne imati 5 .000.000.000. Dolara,publika ti pise pisma,sa cuvarem celije ucim holandski jezik igram sah,idem nedeljom tajno u muzeje,problem sto srbi jedva oce da ih uhapsi hag da zarade dolare ko vojislav seselj.svi oce u hag iz srbije,pohlepa za dolarom.lud smo narod.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.