U nesreći kod Aleksinca poginule beba i njena majka 1

Pripadnici MUP u Nišu uhapsili su D.J.(45) iz tog grada nakon što je sinoć, na auto putu Beograd-Niš, učestvovao u udesu u kojem je poginula šestomesečna beba i njena majka (28), a povređene još dve osobe.

To je danas saopštila Policijska uprava Niš, navodeći da je D.J. uhapšen zbog osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

D.J. se tereti da je oko 21.50 časova, na auto- putu kod Aleksinačkog Bujmira, upravljajući kombi vozilom marke „opel vivaro“ aleksinačkih registarskih oznaka, naleteo na putničko vozilo „folksvagen golf“, prokupačkih registarskih oznaka, u kome se nalazila četvoročlana porodica iz Prokuplja. U udesu je na licu mesta smrtno stradala šestomesečna beba, dok je njena majka preminula u niškom Kliničkom centru od posledica zadobijenih povreda. Povređeni suprug preminule žene (28), koji je inače upravljao vozilom, kao i njihovo drugo dete, zbrinuti su u niškom KC.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu D.J. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari