U septembru u Srbiji zajedničke patrole srpskih i kineskih policajaca

Ostavite komentar


  1. Ови преписују из кувара докторице Мире! Баш сте се усрећили с јуловцима, Србадијо! Учите светске језике, студирајте инжењерство и више медицинске школе, па пут под ноге… Па за 1000 година у Београду!

    1. Dokle cete vise da forsirate ovog natovca, redakcijo? Ili je on neki vas dzoker, cim mu objavljujete po vise komentara gde god pozeli da pametuje i da nas ubedjuje kako sunce i izlazi i zalazi na zapadu? Deo za komentarisanje se uveliko sveo na botove i ovog i slicne likove koji velicaju zapad i pljuju po svemu sto lici na srpski patriotizam. Samo tako nastavite i ostacete bez citalaca. Osim ako vam nije dovoljan krug dvojke, onda molim lepo, samo nastavite isto ovako.

      1. Узнемирени јуловац, је л’ да?

      2. prijatelju o kom ti patriotizmu pričaš zar da nam kosoka žgadija uvodi red taj ljigav narod što kobojagi mrzi zapad sve do poslednjeg evra i dolara.Kad su ti kosoki takve patriote što uopšte priznaju stranu valutu i zašto trguju sa njima neka ih izoluju,oće malo morgen to je samo u vašimkpj glavama ,komunizam je možda i dobra ideja ali kod nas upropašćena takvim zlotvorima ka što su kpj brigada komplet sa onim vrlim karađorđevićevcima potomciira karađorđevića koji namje ukrao državu srbiju i utopio je u takozvanu kshs.A ovi hoće i ovo što sezove još srbija da kinezuju .Kakva bre saradnja sa kime kad ćemo već jednom postati svoji nasvome.

        1. „… komunizam je možda i dobra ideja…“ Да ли Ви, Иване, знате ишта о комунизму и његовом праксису?!

          1. gospodine vrlo dobro sam upućen u neke stvari,a nebi me iznenadilo da ste vi bivši član kpj.ako ste razumeli moj komentar a verujem da jeste ja samo predstavio genezu ili srpski rečeno stvaranje našeg problema nemanja i nestajanja države.

        2. Vidim da ne pratis pazljivo komentare na portalu Danasa, pa da pojasnim: ovo sto sam napisao se ne odnosi na gornji tekst vesti, vec na ovog Milivoja Radakovica kome Danas daje toliko prostora, kao da im je u najmanju ruku glavni i odgovorni urednik. Nema gde ga nema, lik se kao razume u sve, deli nekakve lekcije, sipa “mudrosti“, ironise, polemise najcesce sam sa sobom i usput ima neverovatnu “pokrivenost“ od strane ovog portala, podseca me malo na Vucica i njegova mentalna (samo)zadovoljavanja po nacionalnim frekvencijama. Ali dzabe ja objasnjavam, sigurno ovo neces procitati, jer Milivoje Radakovic je “zakon“ a mi ostali smo “sitne ribe pljuckavice“…

          1. gospodine Nikola verovatno ste mlad čovek ,jedan savet vam dajem nemojte o ozbiljnim temama iz teksta koji je veoma ozbiljna tema da komentarišete neozbiljnim komentarima o nekim osobama koje nisu tema teksta niti me zanimaju niti me interesuju koliko im daju prostora.uozbiljite se i pratite suštinu mog komentara.

  2. I za vreme okupacije Beogradom su zajednicki patrolirali Nedicevi zandari i SS-ovci.Hoce li koneski panduri ,poznati po divljastvu prema demonstrantima,biti zadnja linija odbrane autokratije ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.