U Srbiji 207 novoobolelih i pet preminulih, ukupno 7.483 zaraženih i 144 umrlih

Do sada izlečeno 1.094 pacijenata

Ostavite komentar


  1. Nisam se jos uclanio…ali pada-pada…sve sem kise…!!! Rod je izvestan…

  2. Na Vase pitanje koliko imamo respiratora dobili ste odgovor 95 u funkciji i 400 u rezervi, Logicno pod pitanje . ako je Predsednik rekao da imamo 1008 i da groznicavo traze po svetu jos ,trebali ste pitati gde se nalazeostalih 613 + novo kupljeni cak i na polu crnom trzistu,

  3. Pitanje za novinare Danasa: Da li mozete da procenite stvaran broj zrtava Covida19 na osnovu podataka do kojih mozete da dodjete? Jasno je da tacan broj nikada necemo saznati, i da je ovaj broj manji od stvarnog (nisu svi dosli do bolnica za pocetak), sto najbolje ilustruje to da veliki procenat njih pripada ili na neki nacin javnim licnostima ili samim lekarima. Medjutim, bilo bi dobro imati neku bolju procenu zasnovanu na proverljivim cinjenicama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.