U Vojvodini 39 novozaraženih korona virusom

Ostavite komentar


  1. Biće da podaci kasne, po IZIS-u ima mnogo više upisanih, pozitivnih pacijenata nego što kažu podaci centralnog kriznog štaba. Verujem da je u pitanju samo vremenska nedoslednost a ne prikrivena namera kriznog štaba da umanji broj obolelih u Vojvodini. Mada, kad vidim ko je u kriznom štabu sve je moguće.

    1. Što potvrđuje da onih 143 u danu nije bila tačna informacija, tj delimično tačna jer su u istom broju i antitela i novooboleli što nikako ne može da se sabira jer antitela pokazuju prokuženost stanovništva koja će se raditi na leto, a u Vojvodini je već počelo. Kad bi to išlo u isti koš značilo bi npr ako je prokuženost 10 posto u Srbiji da će to značiti 600 000 novoobolelih tokom leta kad budu radili? Naravno da ne, nego će se jasno naznačiti da je to ispitivanje imuniteta. To treba i sad da se naglasi za Vojvodinu.

  2. Kako izgleda Novosadski kej preko dana, ovo su mizerne cifre. Svi sportski tereni su zauzeti, javna vežbališta prepuna, na klupama nema mesta igla da padne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.