#UćutatiNećemo: Vidojković i Kulačin za Danas o pretnjama, relokaciji i pokušajima da se ućutka sloboda govora

Ostavite komentar


  1. Sloboda govora nij vredjati predsednika i premijera kako hoce na zapad corka brale a danas ako je sloboda misljenja zasto cenzurisete poruke

  2. Vas dvojica ste vesnici slobode.Mislite pošteno,pišete pošteno,govo
    rite pošteno.Svetom trojstvu istine,represija ne može da naudi.

  3. Ja do sada nisam video da je bilo ko vredjao g. Vucica ili g-dju Brnabic i izvinjavam se ako sam nesto propustio kada je bilo vredjanje. Najvise sto cujem je da neko napada g. Vucica i njegovu porodicu pa onda g-dju Brnabic pa tako redom. Sa druge strane u Parlamentu se cuje cesto glas SNS koji govori takve stvari da je to za mene nezamislivo a narocito bilo izrazeno u prethodnom sazivu kada su skoro samo SNS clanovi bili. O tabloidima ne zelim da komentarisem a narocito o Rijaliti programima na svim nivoima a to se sve prenosi na drustvo, ulicu, skolu, itd. Ziveli

  4. Taki kaki smo za toj nam se ovo i desava.Predsednik vredja sve zivo sto se ne uklapa u njegovoj semi a njegovi puleni vredjaju,zastrasuju,pale kuce,seksualno uznemiravaju…Sada mu krivi novinari kao sto je bio slucaj sa Slavkom Curuvijom.Ako nekome kazete olos sa dna kace,najgori sljam,izdajnici i strani placenici…to nisu uvrede valjda sto ih izgovaraju oni koji mogu da sude drugima…

  5. Sloboda govora je da moze da se prica o bilo kojoj temi, ukljucujuci i kritiku predsednika, premijera i njihove partije. Ta je sloboda zagarantovana u demokratiji, pa nema mnogo veze sa istokom ili zapadom, severom ili jugom. Podraska novinarima, koji svojim radom raskrinkavaju mafiju na vlasti.

  6. Zastrašujuće.Samo se nadam da se fantastičnim momcima i njihovim porodicama neće ništa desiti.

  7. Hvala redakciji na objavljeno komentaru ja isto mislim da nikome nesme da se preti bezobzira cime se bavi i da sloboda govora moste da bude i vidojkovic je jako duhovit

  8. Brate ako je corka onda corka, a ne rulja. A vi fašisti, lepo ste nas spasili. Umesto konfederacije ostali smo bez dece, industrije, vojske, Kosova, Krajine pa i R Srpske.
    Jedini korist imaju Vučić, Dodik i bratija i crkva

  9. Sloboda govora je da moze da se prica o bilo kojoj temi, ukljucujuci i kritiku vlasti. Ta je sloboda zagarantovana u demokratiji, pa nema mnogo veze sa istokom ili zapadom, severom ili jugom. Podraska novinarima, koji svojim radom raskrinkavaju mafiju na vlasti.

  10. Treba da pozovu precednika, premijera, ministre, vodju grada.. Sve poluge vlasti i da diskutuju, postave pitanja.. posto ti odbijaju gostovanja na kritički nastrojenim medijima kritika mora da postoji. Kritikom svi postaju bolji.. oni koji ne podržavaju rad vlasti moraju da utiču u radu vlasti, kritikom.., pitanje je kako se to može desiti?

  11. Gospodo… Malo ste se precenili. Nemate vi baš toliki uticaj. Više vas doživljavam kao članove kluba ili navijače a manje kao mislioce. Sve najbolje. Samo napred!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.