Uhapšen napadač u Bloku 45

Ostavite komentar


  1. Kada ,,specijaci,, sa više stotina stranica dosijea, u Mup,u I DALJE slobodno hodaju ulicama Beograda,kada se FANTOMAŠI I Dalje tretiraju kao n.n, lica mada je,,lider,, već,,znao da su to,,neki tamo idioti iz gradske vlade,, kako se za rešavanje Hulugana,,ON,, Nije DOVOLJNI POTRUDIO, kada Luka Bojović u Srbiji dobije drastićno MANJU kaznu nego u Španiji, za veći,i teži dosije,,kada su nam nebitni psihopatski napadi i krvave osvete ,,mužjaka,,srpskog,mentaliteta na ženskoj populaciji,pa se,,već posle,,tematskog razgvora,u stanicama Mup,a išetaju kućama na,,nastvak,,radova,, pa i u upade u sigurne kućekada nam se ljudi od,,sreće,, bacaju s mosta ili spratova,,omaškom,tj, iz,,nepoznatih razloga,. u ovoj,zlatnoj destinaciji ,,Balkana Misli Li ovaj,,izabrani,,dr Stefanović da mu ,,validiran,, doktorat ,,kadrovika,,Mu, DA sme i može poslužiti kao,,izgovor da i dalje bude na tom,,radnom,, mestu KAO svetonazorni,,stub,,sigurnosti,, i svi istražni,,organi aktivni učesnici ovakvih,,sitnih,, a krvavih propusta,,čekaji svojevrsni Mig Za KONKRETNO ZAKONSKO DELOVANJE I PREDUPREDU OD POTENCIJANH A znanih,,izvođača sličnih ,,radova , Svakoga dana,pod izgovorom da se,,eto tako nešto ,,srećom ,, po nas dešava i u svetu.A Mi smo anticipacija,,suverene ,sigurne i miroljubve,,,,liderske,, nacije,samo,,neki,, u civilizovanima i uređenim zemljama i državama, Ni započeli nisu da to sigurno i zakonsko delovanje Još i Vide.. ILI da menjamo svest ovakvim,,povratnicima ,,a ne ugroenima,koji na,,sreču,prirastaju svakim danom više.,,Bitne,, su,straletanke, silikonke,,,majke nacije, prosleve punoletstava preskupe svadbe,,bizmisijadskog staleža,sestre,batice,prozivke ,horošovaca i ,,konceptualista,,posebnih i neposebnih,,,,mišava,ološa lopova i ,, udarnika,, specijalnih nacionalnih obeležja,pa opet ĐEKNA Nam SrećomJOŠ ,,ŽIVI,Dok NAS Sve Nesahrani. Najbolji i najstručniji se svemirskom brzinom iz,,besa,,iseljavaju OPET NAUVEK, broj,,posebnih novostvorenih,radnih metsa,,potrebanu javnim službama i ustrijenim ministarstvima sa svim,,pomoćnim dodacima,, u,resursima,, i Već nam je statitika kosmički IZRAČUNALA NapreDNO ,,USAVREŠENIM ,,METODAMA ,,PRIKAZALA KOLIKO NAM JE,,BOLJE,AL, MI Uzinat,to,,nećemo da priznamo,,.Baš niko da bar,,kaže ,,hvala,,. Vođo,,specijalno je,uzbudljivo živeti u ovako ,,sređenoj zemlji,,da lići na onu iz,,nesrećno sklopljenih okolnosti,s svim,spasiocima ,,redom na Glavnoj prozivci ,plenuma,,,,koji Im život znače,.Ispred ambasada ponovo,,radi,bioskop,,prodaju se,brojevi,za,nastup u bolji svet.Rimejk ,,srećnih,, 90,tih.

  2. Pa nemaju kad da rešavaju problem kriminala i tsl svi su angažovani na PODIZANJE SPOMENIKA SLOBI! A u tu čast spremaju se za nastavak ratovanje s Pavelićem, Htlerom, Gebelsom, a ja mislim da se priremaju za ponovni rat na Kosovu Polju s Muratom, Sulejmanom Veličanstvenim….treba sve te ratove dobiti…
    E, sad kad se vode te istorijske bitke narod u tim zgradam kuka ne mogu s decom u park i tsl….e razmaženog naroda….hoće da živi u miru i slobodi….pa gde to ima.

  3. Vrlo sumnjivo. Specijalci, policajci, komunalci, opkoljeno, blokirano,… njih stotinu ne može ući u trag jednom ludom, drogiranom, pijanom??? Biće da se ovde radi o nekom VIP-u koji je dobio izliv moći u mozak, a kad su takvi u pitanju, istraga je beskrajno u toku.

  4. Sigurno su ga pronasli. To je neko ko je njima jako dobro poznat, mozda jedan od njih. Posle akcije, mirno je izasao sa njima, kao da je ucestvovao u akciji. Vec sutra, sve ce biti zaboravljeno.

  5. Ne mogu da nađu ni jednog kriminalca ali zato kad treba da se pleni imovina građana onda te nadu nepogrešivo.

  6. Sto pre da ministar policije odrzi konferenciju za stampu i novinare i obrati se gradjanima Srbije da objasni zasto je kriminal u porastu i kako ce da ga suzbije kad ce da uhapsi pocinioce iz prostog razloga zato sto se gradjani neosecaju vise sigurno …!!!!!

  7. Zasto bi neki policajac rizikovao svoj zivot ? Ima sigurnu platu, svaki mesec kane od ovoga od onoga i caooo. Narodu ako smeta taj neka ga sam lovi.

  8. Na slici: nepravilno držanje oružja, otkočena puška, selektor paljbe na rafalnoj.
    Građani imaju razlog da se plaše od ovako neukih naouružanih ljudi…

  9. Мислим да оно што нам је приказано на ТВ је инсценирано или ти намештено хапшење колико да се народ смири. 18 сати за један солитер са 90 станова, то је максимално 360 станара и не могу да нађу осумњиченог?

    Чуће се шта је стварно по среди, за сада се само нагађа.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.