Ukrajinac iz Lavova koji je došao u Srbiju: Ne želim da ubijam ljude

Ostavite komentar


  1. To su stvari koje ce milionima ljudi obiljeziti zivote. Mi koji se sjecamo devedesetih, od ratova do bombardovanja, vecinom nosimo neki oziljak, kog vrlo vjerovatno nismo ni svjesni. Ja se iskreno nadam da ce biti sto manje ljudskih zrtava i da ce ova agonija brzo prestati. Da li ce Ukrajina ostati u istom sastavu ne znam, ali znam da im slijedi dugogodisnji ekonomski oporavak gdje god koji dio zavrsio. Ovo momku svaku srecu u Srbiji zelim. Mir je od neprocjenjivog znacaja!

  2. Hvala za tekst. Dečku i porodici sve najbolje, svi se nadamo da napadi neće dugo trajati. Užasno je sta se dešava.

  3. Dobro bi bilo i da si spomenuo nacisticku zastavu u trznom centru u Kijevu..pa jedinicu Azov nacisticku po svim.parametrima ..pa granatiranje Luganska i Donjecka 8 godina i ubijanje tog nsroda ….imste vi dosta putera na glavi

  4. Sećam se kako su nas ,1999.godine, pomagali, saosećali i primali kao izbeglice narodi iz okolnih i evropskih zemalja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.