Univerzitet je bio moj život: Dušan Teodorović prvi put o neizboru za profesora emeritusa

Ostavite komentar


  1. Hvala Profesore !!!
    Ostanite isti, zadužili ste nas da Vas se sećamo uvek !!!

  2. Studenti i kolege znaju o kakvom se coveku radi.
    Ne, gospodine, niste zasluzili tu titulu. Izuzev Vase nesporne strucnosti postoje i druge ljudske osobine koje covek treba da ima, a neke od njih su navedene i u opisu Vaseg posla.

  3. Toliko obrazovan, tolike titule i u isto vreme toliko naivan. Šta ste drugo očekivali na Balkanu?

  4. Odličan profesor, najbolji koga sam imala priliku da čujem na Saobraćajnom. Za bar klasu bolji od većine.

  5. Mislim da je mnogim postupcima sam sebe doveo u takvu situaciju. Stručnjak iz neke struke treba da komentariše sve iz domena svoje struke a što može doprineti razvoju i kritikovati ako se pogrešno radi. A bilo je i prostakluka što nije pedagoški.

  6. Ima slicnih sudbina vise, sta znaci priznanje od uplasenih i cesto neukih ljudi. Ko vas zna postuje vas. Ostali ne moraju!

  7. Prošlo Vam je vreme. Sklonite se dostojanstveno! Realno je da niste zaslužili da budete emeritus.

  8. Kakva setva takva žetva, gospodine postao si zarobljenik svojih neprimerenih reči i postupaka u javnosti. Slab si akademik kad ovo nisi znao.

  9. Vrlo su sumnjivi likovi koji su celokupnu karijeru izgradili u jednoj instituciji, od prvog seminara do odlaska u penziju.

  10. Profesor koji se bavi politikom nije profesor, a nije ni političar. Za utehu bio je zvezda opozicije, rijaliti zvezda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.