UNS: Savet REM-a da objasni zašto je izabrao Krstića

Ostavite komentar


  1. Strasno su mi interesantni ovi iz UNS, kada, kao stite novinarska prava. Osim onog strasnog pisma od pre neki dan, gdin predsednik je gostovao kod gdje Gojgic, na RTV i objasnio da je za vreme Tadica, bilo, jelte, mnogo GORE nego sada! Posto me je za tri dana DVA puta izbacio iz cipela, nisam imala snage da razgovor odslusam do kraja. Zato sto bih ga, da mogu, priupitala za neke clanove UNSa koji ne da nisu novinari, vec nisu ni ljudi, zato sto se ne bave novinarstvom vec PROPAGANDOM. Pa je tako jedan od njih, u neko vreme predsednik UNS a danas sekretar u Ministartvu dokazano IZMISLJAO priloge, huskajuci na rat.

  2. To što Krstić nekim ljudima nije po volji, to što im se nije stavio u službu, ne znači da ne može biti predlagan i biran. Ako UNS želi da utiče na politiku ove države, onda bi trebalo da osnuju svoju stranku. Kao udruženje novinara nemaju na to pravo.

  3. Nisam shvatio da je UNS bio protiv Krstića i njegovih funkcija doke je DS, odnosno Tadić bio na vlasti. Tada je mogao, a sad ne može?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.