Užice: Pritvor zbog gađanja banera sa likom Vučića 

Uhapšen još jedan učesnik protesta

Ostavite komentar


  1. Vucic je mnogo hrabar,hapsi decu sto su bacili jedno jaje.A pred tacijem i haradinajem kleci i moli.Bas je junak

    1. Da vucic je velika kukavica, toliko velikia kukavica, moze da hapsi cak i maloletnu decu, nebira mere nebira sredstva. Vucicu Narod te nevoli i nece te nikad voleti, zar ti jos nije jasno?

  2. Mogao bi ovaj baner da se prebaci na mesto gde je stajala Titova bista! Izgleda da je uveden i verbalni delikt.

  3. Boriti se za prava građana je legalno, jedino u bespravnoj je prekršaj, po volji izvršilaca!! Banana država!!

  4. Ne bih se složio da nije načinjena nikakva materijalna šteta. Taj baner je neko platio radi reklame. Na stranu ko je i šta je na baneru, taj neko sada mora da napravi novi baner, znači materijalne štete ima. Svakako nije razlog da se odredi zadržavanje od 30 dana, ali tetki bi bilo bolje da pomogne da se skupe pare za advokata nego da daje izjave i pametuje.

    1. Nemanja,taj baner je plaćen od narodni para,niko to nije dao iz svog džepa

    2. Kako razlikovati bota od naivnog, zavedenog ili neukog građanina. Ako nema demokratije, selektivno se primenjuju zakoni onda pravo i pravda nisu bliske. Ovo komentarisanje treba ukinuti, a možda samo davati lajkove. Strašno mi da pomislim da nije problem u vođi i njemu sličnim već u masi kojato dozvoljava po principu dok je meni dobro drugi me ne interesuju ili kad lični interes nadvlada kolektivni. To je ta greška u genetskom kodu Srba

    3. Nemanja, inteligencija ti je na razini broja cipela koji nosi tvoj ljubljeni prcednik.

    4. Za tetku Vi ne brinite, advokat je tu, radi svoj posao, a tetka daje izjave, ne bi li ovaj nesretni narod shvatio šta im se radi sa decom…istom onom koja će za par godina da pobegnu iz svoje zemlje jer su hapšeni zbog stajanja. Tetka daje izjave i pametuje jer voli svoju zemlju i voli svoju decu i uradiće sve da pokuša da ih zadrži ovde…jer ovo je malo i njihova zemlja, znate…

    5. i baner posle nekoliko sati opran …šmrkom…jer je disok 5-6 metara…dakle štete nema!!!

    6. Ja mislim da treba ukinuti sve mere, pustiti da radi ko sta hoce, da se presrecu deca i stari na ulici i da se izivljsvaju na njima a da policija ne izlazi na ulicu i da vidimo sta ce se onda desiti? NAPRED DEMO ktatija.

    7. E moj Nemanja,da li osećaš imalo srama za reči koje si ovde napisao,imaš li imalo ljudskosti u sebi?gde ti je savest?Ovo je SRBIJA, a ne Severna Koreja,ako nisi znao!!!!!

  5. Šta ima loše u gađanju av paradajzom?On je javna ličnost, da li bi ih zatvorili da su ga gađali cvećem?Tiranija.

  6. Evo nam ponovo verbalnog delikta kao u nekom proslom vremenu…on bi da oponasa Tita…lepse bi bilo da on stane mesto banera,ugidjaj je bolji…bedni diktatorcic sa punim ustima demokratije…ne trpi drugacije misljenje,pa to je…secam se kako je lupio bananu onom decku od desetak godina…pa da to sve cini za nasu decu,hapsenja,prebijanja,uterivanje straha…

  7. Verovatno je Vucicu ktivo sto on nije bio licno tamo umesto banera da pokupi jaja i paradajz da se ne bace. A i poznato je da su policiske snage veliki obozavaoci lika i dela AV . Pa on im zida besplatne stanove i omogucava unosne poslove u kriminogenoj zoni.

  8. i baner posle nekoliko sati opran …šmrkom…jer je disok 5-6 metara…dakle štete nema!!!

  9. Za tetku Vi ne brinite, advokat je tu, radi svoj posao, a tetka daje izjave, ne bi li ovaj nesretni narod shvatio šta im se radi sa decom…istom onom koja će za par godina da pobegnu iz svoje zemlje jer su hapšeni zbog stajanja. Tetka daje izjave i pametuje jer voli svoju zemlju i voli svoju decu i uradiće sve da pokuša da ih zadrži ovde…jer ovo je malo i njihova zemlja, znate…

  10. POŠTO SU NAS MUP-OVCI SVE LEPO PONAOSOB USLIKALI VIŠE PUTA, MI KOJI NISMO UHAPŠENI VODIMO SE PO NEKIM DOSIJEIMA.
    VLAST OGREZLA U KRIMINALU LOŠE ĆE ZAVRŠITI KAD-TAD. TO JE JEDINO SIGURNO.
    BRNABIC SPREMAJ SE ZA MUSKO ODELJENJE ZABELE

  11. Nekada su u Titovom Užicu na predsednika države bacali cveće

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.