Ko može da primi najnovije vakcine protiv kovida i kolika je njihova cena po dozi?

Ostavite komentar


  1. Ko moze da primi nove vakcine protiv kovida? Pa oni koji su ih vec primali osim onih koji su se u medjuvremenu osvestili.

  2. To su cene iz demokratskog sveta a koje su cene zemalja u kojima po njima vlada diktatura a u koje nas narod ima vece poverenje ili oni rade i cute za razliku od ovih koji plase narod.

  3. Prvo da se pojede parizer a zatim da se primi bocka uz prisustvo Vesica i Karleuse. Samo ce tako dobiti pravi imunitet…

  4. Ako vec prenosite ovakve tekstove, morali bi dodati misljenje kako se narod ne bi dalje sludjivao zapadnjackom propagandom. To sto u tekst ubacujete iskljucivo stavove pobornike vakcinisanja vi se fakticki pridruzujete propagandi i onemogucavate citaocima suprotna razmisljanja i i sansu da sami odluce o cemu se tu zaptavo radi i shodno tome da se opedele. Neprofesionalno!

  5. @Bez komentara vi rusofilaki botovi ste neprevazidjeni. Pa sve ovo oko korone, vakcine, zatvaranja je najrigoroznije bilo u tvojoj Kini, tako da ne mlati.

  6. Posle svega što smo u međuvremenu naučili, te vakcine samo budala može da želi da primi. Bolje da nosi 3 maske po ceo dan – jednako beskorisno, ali manje opasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.